KRISTIJAN ŽESTOKO OPLEO PO TARI: Ona je divlja, videla se PSIHOPATIJA!

Autor:

Zadruga

09.08.2021

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović sinoć nije štedeo Taru, već se potrudio da svima bude jasno šta o njoj stvarno misli!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žestoko je opleo po Tari!

U sinoćnoj emisiji "Narod pita" gostovao je Kristijan Golubović, koga su svi dugo čekali. Mnogi su jedva dočekali da čuju njegov komentar na različite teme iz prošle sezone rijalitija "Zadruga".

Ipak možda najinteresantniji deo večeri bilo je Kristijanovo komentarisanje Tare Simov, a njegov oštar jezik, kakav su mnogi navikli da ovaj zadrugar ima, prema Tari nije bio nimalo blag. 

 

 

- Pođimo od toga da mu je udarila devet šamara, i on viče da udari još. Zato neke stvari meni nisu jasne. Imate traumu i psihičko poniženje. Nema grama ljubavi, poštovanja, ona hoće da izađe...Nama oni nisu objasnili njihov odnos, a sve vreme su se krili. Videla se ta psihopatija, svađaju se malo nakaradnije, a kad su ozvaničili vezu, onda je nastala salva ludila. Tara je divlja, ona je vaspitana po klubovima, na makedonskoj kaldrmi... Majka joj isto tako, živela u jednom polusvetu, ludilu, otac dinamika, golman poznati. To je uticalo na nju, ima ona elokventnost, ali šta će to jednoj devojci, dami? - rekao je Kristijan u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading