NENAD JE SREĆAN ŠTO JE SLUPAO AUTOMOBIL! Tara se oglasila i ŠOKIRALA komentarom, pa otkrila do kada će voziti bez dozvole!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.08.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su slušali reperov novi automobil, Tara i Ša su kupili novi još skuplji. Ovim povodom oglasila se Simova i otkrila sve detalje.

Republika

Foto: Republika.rs

Ša i Tara

 

Fotografije slupanog automobila repera Nenada Aleksića Ša izazvale su buru komentara na društvenim mrežama. Kako smo pisali, uzrok nezgode bila je svađa rijaliti para u kolima, nakon čega su izgubili kontrolu nad vozilom i slupali se.

Danas su Tara i Nenad objavili fotografiju novog skupocenog automobila, a ovim povodom se oglasila i Simova i sve iznenadila izjavama: 

Republika

Foto: instagram.com

Ša i Tara

 

-Teško mu pada sve to za auto, uzeo je mnogo bolji auto, ali srećan je što je slupao. Bukvalno smo pričali i rekao je da je mnogo bolje što je slupao jer je sada mnogo bolji auto uzeo. Nenadu se više isplatilo što je slupan auto - rekla je Tara,a onda spomenula voznju automobila bez dozvole:

-Voziću sa ili bez dozvole dokle god ja to poželim - zaključila je Tara u lajv uključenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading