TARA I ŠA SE POBILI U KOLIMA, PA ZAKUCALI U DRVO! Otkrivamo uzrok nesreće RIJALITI PARA koja je UZNEMIRILA javnost!

Autor:

Zadruga

07.08.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neposredno pre udesa Simovljeva je, dok je sedela za volanom, histerično vrištala na Aleksića, a kada je krenula da ga udara, izgubila je kontrolu nad vozilom i slupala mu nov mercedes!

Republika

Foto: youtube.com

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

 

Rijaliti-par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša pobili su se u kolima, zbog čega su se reperovim novim mercedesom zakucali u drvo, otkriva Srpski telegraf.

Naime, oko udesa koji su bivši zadrugari imali u sredu uveče danima se pravi misterija, a kako saznajemo, samo iz jednog razloga - da Ša zaštiti Taru zbog njenog neodgovornog i bahatog ponašanja.

- Tara i Ša su se te večeri vozili u njegovom novom mercedesu, a u jednom trenutku je došlo do stravične svađe, kakvu samo ona ume da izazove. Histerično je vrištala na Nenada dok je sedela za volanom, a onda je krenula da ga udara i tako je izgubila kontrolu nad vozilom - priča za naš list izvor blizak paru, te nastavlja:

- Ša je, kao i uvek, preuzeo svu odgovornost na sebe baš iz razloga što zna kakve bi posledice imalo da ona sama mora da odgovara za svoje postupke. Svi znaju da seda za volan bez vozačke dozvole jer voli da se bahati i hvali na mrežama kako joj se sve može, a sada joj se to obilo o glavu. Sva sreća, pa je prošlo bez posledica, ako izuzmemo materijalnu štetu, ali ona bi morala ozbiljno da odgovara, pogotovo što je na sve to bila i u alkoholisanom stanju.

Podsećanja radi, ovim povodom su Simovljeva i Aleksić saslušani u policiji, gde je reper izjavio da je on vozio, što je Tara potvrdila. Kako u okolini nije bilo kamera koje bi snimile događaj, sve je ostalo na njihovim iskazima. Protiv Aleksića će u skladu sa zakonom biti podnet odgovarajući zahtev za pokretanje prekršajnog postupka. Portal Pink.rs došao je u posed fotografija havarisanog automobila na kojima se može videti da je prednji deo slupanog mercedesa u potpunosti uništen od siline udarca.

 

Republika

Foto: youtube.com/avaz tv

 

 

IVANA PONOVO KOD TOMOVIĆA U CRNOJ GORI

Nakon što su se letos i zvanično upoznali, te proveli nekoliko dana zajedno kod njega u Baru, bivša supruga Nenada Aleksića Ša Ivana ponovo je posetila Vladimira Tomovića. Očigledno više ne žele da skrivaju koliko jedno drugome prijaju, te svako trenutak koriste da bi uživali u zajedničkom društvu. Ivana je očito pala na šarm popularnog Crnogorca, a uspela je da osvoji i njegovu majku, što je njemu posebno bitno. Njihov ponovni susret na moru zabeležila je i ekipa jednog bosanskog medija.

- Predivna je, nemam reči, stvarno, kakav je utisak ostavila na mene i porodicu. Sa svima je u dobrim odnosima. Vidi, kada je porodica u pitanju, to je nešto što mora da se nadograđuje i da se ulaže. Ivana je imala nekoliko slobodnih dana u Beogradu i došla je kod nas - rekao je Tomović za Avaz TV, dodajući da će i on dolaziti u Beograd kod Ivane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

07.08.2021 18:37

Hoćemo policijski zapisnik!