SVI ČEKAJU ŽESTOKI RAT! Tomović ne štedi Kristijana Golubovića: PAO JE NISKO I OSTAVIO ŽENU ZBOG...

Autor:

Zadruga

07.08.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović isprozivao Kristijana Golubovića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović i Kristijan Golubović

 

Vladimir Tomović vrele letnje dane provodi na bazenu sa bivšom ženom repera Nenada Aleksića Ša, a da uživa u njom društvu ne krije.

On se sada osvrnuo na svoje učešće u "Zadruzi 4" i odnos sa Kristijanom Golubovićem.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Tomović

 

- Kad sam izlazio bio je neki koretan odnos ali mi se definitivno nije dopalo ono što sam vudeo kada sam napustio rijaliti. Onaj postupak koji je napravio, ostavio ženu na onaj način, sve se kosi sa onim što je pričao u rijalitiju - kaze Tomović i dodaje:

- Jako mi je žao zbog nekih dešavanja ali sve šta je pričao je palo u vodu. Na kraju se ispostavilo da je pao nisko, pao je na testu ljudskosti što je ostavio ženu koja mu je rodila dete zbog devojke.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović

 

- Ja da sam bio u rijalitiju kada je to Kristijan radio ja bih ga napadao, oni ne znaju da cene porodicu - rekao je Tomović za Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

12.08.2021 04:19

Ne balavi Tomoviću..... nakačiš se na nekog da bi mao priču....smešan si kao bioskop. Ko tebe šta pita? Da ceniš porodicu imao bi troje dece do sada. Pa tebe ni jedna ne želi, možeš da nahvataš samo neku polovnjaču....