(VIDEO) TRAŽI RAZVOD! Divna priznala Banetu: ZALJUBLJENA SAM U TEBE!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.12.2017

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Milanović poznatija kao Divna DNK, potpuno se promenila od kada je iz "Zadruge" izbačen njen suprug Marko. Ona je sada slobodnija, o svemu govori otvorenije, a svim zadrugarima se pohvalila da joj se dopada Bane Čolak.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mi nemamo idealan brak ko što svi misle. On mene ne poštuje kao ženu. On me je isterivao napolje i šamarao me je. Ja sam u tebe zaljubljena- priznala je Divna Banetu bez oklevanja

Do sinoć ona to njemu nije rekla nijednom u lice, ali je na nagovor nekoliko muških takmičara ona ušla u sobu gde je Bane ležao i tom prilikom mu sve priznala.

Mi nemamo idealan brak ko što svi misle. On mene ne poštuje kao ženu. On me je isterivao napolje i šamarao me je. Ja sam u tebe zaljubljena- priznala je Divna Banetu bez oklevanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Divna, ja ti ne bih bio veran. Ja hoću da se iživim, da menjam devojke, da izlazim. Ja ću nastupati, tebi treba neko miran- izvlačio se Bane

Bane se našao u čudu kada je čuo ove Divnine reči, ali je ipak imao diplomatski odgovor.

Divna, ja ti ne bih bio veran. Ja hoću da se iživim, da menjam devojke, da izlazim. Ja ću nastupati, tebi treba neko miran- izvlačio se Bane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Divna ipak nije odustajala, ali ih je u razgovoru na kraju prekinula Nena Petrović pa je Bane obećao Divni da će razgovor nastaviti sutra ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading