SA NAGNJEČENOM KIČMOM U STUDIJU SNIMA PESMU: Izgleda da Tara NIJE povređena kao što se piše?!

Autor:

Zadruga

05.08.2021

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov oglasila se na svom instagram profilu nakon vesti o povredi kičme i potresa mozga, koje je, kako se piše, zadobila u saobraćajnoj nezgodi!

Republika

Foto: Republika.rs

Piše se da je Tara zadobila ozbiljne povrede!

Kao bomba je eksplodirala vest da je Tara Simov doživela saobraćajnu nesreću dok je pripita i bez vozačke dozvole upravljala automobilom svog dečka Nenada Aleksića Ša.

Iako se Tara još nije zvanično oglasila za medije, na svakih nekoliko minuta zadrugarka kači provokativne storije, kojima pokušava da stavi do znanja da je sve kako treba.

Republika

Foto: printscreen

 

S obzirom na pisanje da je Tara zadobila potres mozga i nagnječenje kičme, ne deluje moguće da sve vreme gleda u telefon i kači storije na Instagram.

Foto: printscreen

 

U jednom od poslednjih storija koji je Tara okačila čak se vidi i da sa Nenadom trenutno radi na novoj pesmi, kao što su i u intervjuu za naš portal pominjali, te se tako postavlja pitanje da li je Tara zaista doživela saobraćajnu nesreću?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading