DAMA BEZ PARDONA: Oglasila se Tara nakon vesti o STRAVIČNOJ NESREĆI! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

05.08.2021

22:17

Tara Simov se oglasila nakon pisanja da je doživela nesreću!

printscreen

Oglasila se i Tara nakon sudara!

Bivša zadrugarka Tara Simov već neko vreme se u medijima pominje zbog činjenice da redovno vozi kola svog ljubavnika Nenada Aleksića Ša, uprkos činjenici da nema vozačku dozvolu.

Ovo nije samo nezakonito, već je i ekstremno nebezbedno, ali se zadrugarka ponašala kao da to nije tako. Međutim, malopre je buknula vest da je Tara slupala Nenadov automobil, dok je vozila u pripitom stanju.

Ovim povodom oglasila se i zadrugarka, a na svom instagram profilu objavila je stori na kom se vidi da je u automobilu dok se u pozadini može čuti Nikolijina pesma "Dama bez pardona".

printscreen

 

Ako se pažljivo pogleda snimak može se uočiti da je unutrašnjost automobila koji se nalazi na ovom Tarinom snimku ista kao i unutrašnjost Nenadovog automobila, a u prilog ovoj činjenici ide i snimak enterijera koju je Nenad okačio na svoj stori kada je kupio auto.

Iako simbolika pesme u ovom momentu ne može da promakne, a u Tarinom videu se definitivno vide Nenadova kola, ipak ostaje pitanje da li je do sudara zaista došlo i da li je Tara ovim storijem htela da pokaže da je sve u redu? 

Komentari (0)

Loading