ĐEDOVIĆ OTVARA OČI ŠA! Bivši zadrugar osudio repera zbog podrške Tari Simov, pa mu poručio: NE ISPADAJ BUDALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.08.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović objavom na Instagram profilu podsetio Ša na nedavne savete koje mu je davao, oštro ga osudivši zbog podrške koju daje Tari za nepropisnu vožnju.

Republika

Foto: E-Stock

Nenad Aleksić Ša, Tara Simov i Marko Đedović

 

U sinoćnoj emisiji ''Narod pita'' gost je bio Nenad Aleksić Ša koji je sve vreme pravdao postupke svoje devojke Tare Simov koja bez dozvole vozi preko sto na sat.

- Ja po tom pitanju ništa ne pričam. Mogu samo da kažem da Tara super vozi. Koliko je ljudi sa dozvolom ubilo nekoga. To da li neko ima dozvolu ili ne uopšte ne govori o tome da li neko ume ili ne ume da vozi - izjavio je Ša u emisiji.

Republika

Foto: printscreen

Tara vozi bez dozvole

 

Sada se oglasio Marko Đedović, bivši zadrugar, ali i bivši prijatelj ovog para, pokušao je da još jednom otvori oči reperu, te ga je na svom Instagram profilu podsetio saveta koji mu je davao.

- Moj poslednji savet dat Nenadu Aleksiću. Nenade, ne opravdavaj stvari koje se ne mogu opravdati, jer je ovo u najmanju ruku jako glupo... Ne ispadaj budala zbog ''ljubavi'' koja ne postoji. Na trenutak sam prekinuo letovanje ovakvim stvarima, jer sam u šoku. Do sledećeg javljanja, pozdrav iz Španije - poručio je Đedović putem storija na Instagramu.

Republika

Foto: printscreen/ instagram.com/ marko_djedovic_

Objava Marka Đedovića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
hm

06.08.2021 14:37

vi nemate policiju