NEĆETE VEROVATI ŠTA JE RADIO PRE SEDAM GODINA: Janjuš konačno otkrio ISTINU SLIKE KOJU JE POSTAVIO SA ENOM, ZBOG TOGA SADA PLAĆAM CENU!

Autor: Republika

Zadruga

05.08.2021

11:14

Janjuš otkrio šta se desilo pre 7 godina sa Enom!

Privatna arhiva

Janjuš i Ena

 

Sada, kada je Janjuš konačno izašao iz rijalitija slobodne dane provodi na Crnogorskom primorju u društvu ćerke Krune, a sada otkriva kako se trenutno oseća i kakvi su mu planovi za budućnost.

- Top sam, sa Krunom sam, ne žalim se ništa, samo sam sa njom. Prija mi samo ovaj mirni život, niko me ne interesuje, ni iz rijalitija, ni van njega. Samo sam sa ćerkom i tako mi je najbolje.

Koliko često viđaš Krunu?

- Svaki dan je sa mnom. Ne odvajamo se otkad sam izašao iz rijalitija. Bukvalno!

Da li je nekad i tvoja bivša žena Ena sa vama?

- Nije, ali u odličnim smo odnosima, za sve što treba tu sam, i za nju i za Krunu.

Da li se nekad kaješ što si se razveo? Postoji li mogućnost da se pomirite?

- Kajem se svaki dan. I da postoji, i da ne postoji, to ne znam, čudno je, treba malo vremena da prođe, pa ćemo videti šta i kako, sad mi je ovako najlepše, slobodan sam, na miru sa svojim detetom, ne treba mi niko.

Izbacio si skoro sliku sa Enom sa Kipra iz 2014. godine. Zašto si to uradio?

- Tog dana mi je izašla ta slika kao podsetnik, jer sam na taj dan pre sedam godina postavio tu sliku, i došlo mi je da je postavim opet. Nedostaje mi, kajem se što sam njoj i Kruni naneo toliko bola, bio sam kreten, ali za to plaćam veliku cenu sada - rekao je Janjuš za "Objektiv".

Komentari (0)

Loading