(FOTO) MAJA MARINKOVIĆ KOD PLASTIČARA: Takijeva ćerka otišla pod iglu i skalpel, ovo je njen NOVI IZGLED!

Autor: Republika

Zadruga

05.08.2021

10:10

Maja Marinković otišla je kod estetskog hirurga kako bi korigovala lice, tom prilikom otkrila je svima šta je promenila na sebi.

 

Instagram/printscreen

Maja kod plastičara

 

Bivša zadrugarka Maja Marinković prošle noći izašla je sa bivšim cimerima iz rijalitija Zadruga u noćni provod, a među njima su bili Ivana Marinković, Monika Horvat i Filip Car. 

Međutim, nekoliko sati ranije Marinkovićeva je bila na stolu kod plastičara. Naime, ona se vratila iz Crne Gore nedavno, a njen otac Taki Marinković otkrio je za medije da će se Maja podvrgnuti još jednoj plastičnoj operaciji grudi.

instagram.com

Maja u provodu

 

To ovaj put nije uradila, ali nije traćila vreme, te se uputila ka jednoj privatnoj klinici, kako bi osvežila lice nakon toliko dana provedenih na moru. Maja je dokumentovala fotografijom na Instagram sotirju da se nalazi kod popularne doktorke, pa je otkrila da jhe uradila popunjavanja jagodica filerom, ali i razne pilingde kože i zatezanje lica.

instagram.com

Maja uradila jagodice

Maja je neko ko ne krije svoje estetske korekcije, ističući da se oseća mnogo lepše i samopouzdanije kada je zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Mnogo puta se komentarisalo u rijalitiju da je preterala sa korekcijama, ali ona je uvek imala spremao odgovor, da je njoj najbitnije da se ona dobro oseća u svojoj koži.

Komentari (2)

Loading
MladenBg

05.08.2021 18:16

Vidi joj obrve.........kao kod Jadranke i Losmipande.... ha ha ha...