NA POROĐAJU JOJ JE REKAO DA DETE NEĆE DA VIDI! Miljana Kulić optužila BIVŠEG da ju je NAPAO!

Autor:

Zadruga

04.08.2021

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić optužila je oca svog sina da ju je napao, a zatim progovorila o njegovom odnosu sa sinom!

Republika

Foto: instagram.com

Progovorile su o ocu malog Željka!

Majka Miljane Kulić i bivša rijaliti učesnica, Marija progovorila je o ocu svoga unuka Željka, Ivanu Marinkoviću, te je otkrila da ga nije video tri godine, kao i da svu brugu o detetu vodi ona i i njen suprug Siniša.

Kako prenosi "Mondo", Miljana je dodala i da ju je Marinković napao i rekao da rođendanske proslave unuku pravi isključivo zbog medija.

- Nije tačno da nije video dete samo godinu dana. Ma, nije ga video pune tri godine. Ne zna ni kako mu sin izgleda. Došao je u bolnicu kada se Miljana porodila i onda je posle šest meseci poslao paketić za njega u Zadrugu za Novu godinu. Ništa više od toga. Nikada nije pozvao da pita čak ni kako mu je sin i da li mu nešto treba. Ne bih mu nikada branila da vidi rođeno dete, nisam takva osoba-  istakla je besna Marija.

 

 

- Željko je trenutno sa nama u Nišu. Kome da ga ostavim u Beogradu?! Čuvamo ga Siniša i ja, odrasta pored nas, jer mu otac i majka vode svoje živote- priča Kulićka.

Miljana kaže da bi volela da Ivan više učestvuje u odrastanju svog sina.

- Ivan nije pozvao da čestita Željku rođendan. Slala sam mu poruke i zvala sam ga. Ponizila sam se samo da bih sutra imala dokaz da Željku pokažem kako mu je tata čestitao rođendan. Ivan me je čak i napao da sam slavlje napravila zbog medija, a to nije tačno- istakla je Miksi, koja je Ivanu ponudila da na proslavu dođe čak i sa novom devojkom Jelenom Ilić:

 

 

- Rekla sam mu da dođe sa devojkom, samo da vidi sina. Rekao mi je da je prehlađen i da mu je devojci umrla prabaka, pa je u žalosti i ne želi da dođe. On je meni još na porođaju rekao da ga ne zanima Željko, pošto više nismo zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading