(FOTO) VOLIM VIŠE ONU STVAR OD BILO ČEGA: Miljana Kulić zgrozila javnost SRAMNOM IZJAVOM DA JOJ JE BITNIJI MUŠKI PONOS OD DETETA I BOLESNIH RODITELJA!

Autor: Republika

Zadruga

04.08.2021

16:07

Miljana šokirala javnost sramotnom izjavom, svi u šoku!

 

printscreen

Miljana Kulić

 

Miljana Kulić otkako je "Zadruga 4" završena nema mira, pa iako su joj roditelji teško bolesni, a dete željno majke, konstantno udovoljava i ispunjava sebi sve želje ne mareći za sve to.

Opšte je poznato da je Darko Lazić godinama unazad bio tiha patnja Miljane Kulić, te ona nikada nije odustala od ideje da mu se zavuče u krevet.

Miljana je Darka posetila na njegovom koncertu, a zatim se snimila sa njim i taj snimak okačila na svoj instagram profil. Njih dvoje su se dobro zabavljali, pa mu se ona sutradan i zahvalila posvetom, a spekuliše se i da su proveli noć zajedno. Shodno tome njen Instagram se usijao od negativnih poruka, jer je javnost zgrožena celokupnim ishodom i njenim ponašanjem nakon izlaska iz Zadruge.

Jedno pitanje koje se izdvojilo, napravilo je haos:

. Glupačo zašto ne budeš uz sina i roditelje, nego se ku*vaš?- pitao je izrevoltirani fan

. Zato što više volim k.. i ku*vanje od svega - zgranula je Miljana odgovorom.

Instagram printscreen

 

 

Komentari (2)

Loading
Janko

04.08.2021 16:31

Nije kriva ova prostitutka Miljana vec mediji koji promovisu sljam i olos u Srbiji?

Milena

04.08.2021 18:23

Mene nije zgrozila, to je odavno evidentno, zato je i mitrovići sprdaju, a ona jadnica glupačica ne provaljuje, a navodno priča za sebe da je nadprosečno inteligentna, jeste, ali u lakat