(FOTO) VOLIM VIŠE ONU STVAR OD BILO ČEGA: Miljana Kulić zgrozila javnost SRAMNOM IZJAVOM DA JOJ JE BITNIJI MUŠKI PONOS OD DETETA I BOLESNIH RODITELJA!

Autor:

Zadruga

04.08.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana šokirala javnost sramotnom izjavom, svi u šoku!

 

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić

 

Miljana Kulić otkako je "Zadruga 4" završena nema mira, pa iako su joj roditelji teško bolesni, a dete željno majke, konstantno udovoljava i ispunjava sebi sve želje ne mareći za sve to.

Opšte je poznato da je Darko Lazić godinama unazad bio tiha patnja Miljane Kulić, te ona nikada nije odustala od ideje da mu se zavuče u krevet.

Miljana je Darka posetila na njegovom koncertu, a zatim se snimila sa njim i taj snimak okačila na svoj instagram profil. Njih dvoje su se dobro zabavljali, pa mu se ona sutradan i zahvalila posvetom, a spekuliše se i da su proveli noć zajedno. Shodno tome njen Instagram se usijao od negativnih poruka, jer je javnost zgrožena celokupnim ishodom i njenim ponašanjem nakon izlaska iz Zadruge.

Jedno pitanje koje se izdvojilo, napravilo je haos:

. Glupačo zašto ne budeš uz sina i roditelje, nego se ku*vaš?- pitao je izrevoltirani fan

. Zato što više volim k.. i ku*vanje od svega - zgranula je Miljana odgovorom.

Republika

Foto: Instagram printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Janko

04.08.2021 14:31

Nije kriva ova prostitutka Miljana vec mediji koji promovisu sljam i olos u Srbiji?

Milena

04.08.2021 16:23

Mene nije zgrozila, to je odavno evidentno, zato je i mitrovići sprdaju, a ona jadnica glupačica ne provaljuje, a navodno priča za sebe da je nadprosečno inteligentna, jeste, ali u lakat