(FOTO) TAKMIČAR ZADRUGE 5 ĆE OTKRITI ISTINU O NJOJ: Svi ga upoređuju sa Davidom Dragojevićem, ima taktiku za POBEDU!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

04.08.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Milovac odlučio je da se oproba u rijalitiju, student je ekonomskog fakulteta, a devojke lude za njegovim izgledom.

Republika

Foto: Promo foto

Otkrivamo istinu o novom takmičaru rijalitija

 

Nedeljama unazad priča se o petoj sezoni rijalitija Zadruga, ko će se naći na listi učesnika, spekuliše se o raznim imenima, a mi vam otkrivamo dečka koji će sigurno biti mnogima zanimljiv.

Poznat je kao model, a završio je studije na ekonomskom fakultetu, mnogi su ga upoređivali sa Davidom Dragojevićem zbog načina oblačenja, imidža, a ostaje nam da vidimo da li će mu i stav biti isti.

U pitanju je Nemanja Milovac, momak koji dolazi iz Novog Sada, a kako saznajemo, spreman je da raskrinka jednu aktuelnu zadrugarku, koja se plasirala u prvih tri tokom finala Zadruge 4.

 

 

- Da, istina je, ja sam trebao da uđem u rijaliti i prošle godine, snimao sam profil, ali eto, nije se desilo - govori Nemanja za Republika.rs.

Nemanja je po Novom Sadu poznak kao pravi zavodnik, devojke padaju na njegov izvajani izgled, a on za sebe ne smatra da je opasni srcelomac.

- To su samo priče, znam da sam miljenik devojaka, ali ulazim da pokažem sebe u pravom svetlu, o mnogim momcima koji vode računa o izgledu vladaju predrasude da su ovo, ili ono, ja ulazim da razbijem te tabue - ističe Milovac.

Saznali smo takođe i da ima mnogo tajni o jednoj aktuelnoj zadrugarki koja se plasirala u samo superfinale Zadruge 4, o kojoj je Nemanja spreman da otkrije istinu koja joj se neće svideti.

 

 

- Ne bih da komentarišem, ali to što znam o toj osobi će otkriti istinu kakva je ona zapravo. Ja sam iz Novog Sada, znam dosta priča i mnogo toga sam video. Upoznao sam mnoge zadrugare, tako da sam potkovan mnogim činjenicama - govori Nemanja i dodaje:

- Nikog neću dirati prvi, ali ako me neko nagazi, neću se plašiti da iznesem ono što znam, a znam dosta o mnogima. Ta jedna osoba se zamerila mnogima, a istina će sigurno isplivati na videlo.

 

BONUS VIDEO: 

 

OTVORILI DUŠU: Tara i Ša priznali sve o batinama i pretnjama, reper se obratio bivšoj supruzi Ivani!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading