(FOTO) JANJUŠ UHVAĆEN ŠTA RADI U GLUVO DOBA NOĆI: Svi se pitaju da li se viđa sa Majom, a evo šta je istina!

Autor:

Zadruga

02.08.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

 

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš otputovao je sa ćerkom Krunom Janjušević na crnogorsko primorje, a svi se pitaju da li se tajno viđa sa bivšom devojkom Majom Marinković, budući da su čak u istom gradu odseli.

Naime, on je pokazao jedan deo svog dana koji provodi sa ćerkom Krunom, kako na plaiži, tako i u hotelu gde je odseo. Poznato je da je tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga" dobio tužbu od bivše supruge Ene Janjušević da uzme starateljstvo nad ćerkom, zbog čega se od izuzetno rastužio, pa je izgleda uspeo da izgladi odnose sa njom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Janjuš

 

Janjuš i Kruna uživaju na plaži, provode se, sunčaju, kupaju se, a kada padne mrak, po fotografijama možemo zaključiti da on provodi i dalje vreme sa ćerkom i da ne izlazi kradom kako bi se video sa bivšom devojkom. 

 

Međutim, Janjuš je poznat kao neko kome je lako da odglumi, pa nije isključeno da se video sa Majom na crnogorskom primorju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading