MILJANINE SESTRE SAKRIVENE OD OČIJU JAVNOSTI: Ne eksponiraju se, ali zato i one dobro zarađuju: SVAKOG DRUGOG DANA PO DVESTA EVRA!

Autor:

Zadruga

02.08.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre Miljane Kulić su njena sušta suprotnost, a za razliku od nje ne vole da se javno eksponiraju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić


Miljana Kulić ima dve mlađe sestre Anu i Tijanu, ali one za razliku od nje ne vole da budu medijski eksponirane i da se pojavljuju u javnosti, kojoj su baš zato što se ne pojavljuju kao sestra i interesantne, prenosi Pink.rs.

Njih dve su na društvenim mrežama veoma popularne, a prati ih preko deset hiljada ljudi. Međutim, o njima se malo zna, a Miljana je rešila da otkrije neke detalje njihovih planova za budućnost.

- Ana ide sigurno da studira, a možda će i Tijana. Ona je završila Ekonomski fakultet, a Ana drži individualne treninge. Zarađuje svakog drugog dana po 200 evra. Njeni treninzi sa ishranom su 60 evra. Ima uspešne klijente, baš lepo zarađuje - rekla je Miljana.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Kulic (@ticakulic)

 

 

- Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u "Power liftingu". Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu! - napisala je njihova majka Marija Kulić o ćerki Ani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladimir

03.08.2021 09:53

Zna se kako devojka može da zaradi 200 evra. A može i manje da zaradi.

Mika

03.08.2021 14:37

Samo devojke u Niš ne rade za sitniš.

Milena

03.08.2021 20:58

Ahahahha 200 evra plata, ala ovi žive u bajkamaaaaaaaaaaaa