(FOTO) DIGLA NOGU, PA JOJ SEVNULO MEĐUNOŽJE: Maja Marinković pozala intimne delove, SVI ŠOKIRANI NJENIM PROVOKACIJAMA!

Autor:

Zadruga

02.08.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković podigla nogu i napravila haos na društvenim mrežama, videlo se i previše.

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković

 

Maja Marinković mesecima je u žiži javnosti, zbog burnog ljubavnog života sa Markom Janjuševićem Janjušem, skandalima tokom učešća u rijalitiju ''Zadruga'', ali i redovnim oglašavanjem na društvenim mrežama.

Nakon raskida sa Janjušem, shvatila je da joj je potreban odmor, pa se odlučila za crnogorsko primorje odakle se redovno oglašava i objavljuje fotografije u izazovnim kupaćim kostimima.

 

 

 

 

Međutim, pre nekoliko dana, Maja se osramotila kada je preterala sa fotošopiranjem fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu, a onda je novom objavom podigla prašinu među pratiocima. 

Naime, Marinkovićeva stoji na steni, podigla je nogu kako bi pokazala telo koje je dovela do savršenstva, ali u tom svom naumu, donji deo kupaćeg joj se toliko pomerio, da je zamalo otkrio intimne delove tela. A pored komentara kako dobro izgleda, mnogi su joj poručili da je ovaj put preterala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading