NAKON TUČE SA SNAJKOM OGLASILA SE TOMINA MAJKA: Otkrila sve o odnosu sa Nadeždom Biljić!

Autor:

Zadruga

02.08.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Jasmina, evo šta je rekla o tuči sa Nadeždom!

Republika

Foto: printskrin, E-Stock/Č. Vukojičić

Jasnima Panić i Nadežda Biljić

 

Vest da su se Nadežda Biljić i njena svekrva Jasmina tukle na ulici u Svilajncu, a da su to ispričale komšije medijima, šokirala je javnost.

Kako su otkrili Jasminini susedi iz Svilajnca, Nadežda i njena svekrva su se jednom prilikom potukle, a kako bi ih sprečili, razdvajale su ih i komšije i radnici obližnje benzinske pumpe

Foto: instagram.com/iamtomapanic

Toma Panić i Nadežda Biljić

Jasmina je sada oglasila i u video prilogu,koji je objavio njen sin Toma Panić na svom profilu na Instagramu i otkrila šta se zapravo dogodilo:

- Moraću demantovati sve novine koje su pisale da je mene Nadežda fizički napala. Niti sam napadnuta, niti sam čupana za kosu, niti vređana. To nije istina! Oni žive svoj život, a ja svoj. Pustite dvoje mladih ljudi koji se bore za svog malog anđela da koračaju čvrsto kroz svoj život. Tomina mama živi svoj život, a njima želim svu sreću - ispričala je Tomina majka Jasmina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading