MARIJI KULIĆ SE NAGLO POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE: Zbog kritične situacije sa kancerom ODLOŽENA JOJ JE HEMIOTERAPIJA, MILJANA POTVRDILA!

Autor:

Zadruga

02.08.2021

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić kritično, Miljana očajna!

Republika

Foto: instagram.com

Mariji Kulić se pogoršalo zdravstveno stanje!

 

Oba Miljanina roditelja, i Marija i Siniša Kulić zdravstveno su veoma loše. Siniša je pre dva meseca imao operaciju grla, dok je marija operisala kancer limfnih žlezda. I dok je delovalo da se oporavljaju, Kulićeva je sada otkrila pravo stanje stvari:

- Samo nas je bog pogledao da je mama kad je izašla iz rijalitija odvela tatu kod lekara i slučajno otkrila bolest. Tata je pao u depresiju, nije se uopšte kretao, nije hteo da jede, pa je smršao jako. Tome je doprinela i operacija raka grla i zračenje, ali verujem da će sve biti super. Planiram da posetim jedan manastir u Crnoj Gori - izjavila je Miljana koja je zatim otkrila i da joj je majka u veoma lošem stanju:

- Mami su eritrociti i leukociti dosta pali, pa je treća hemioterapija odložena. Sad čekamo da joj se popravi krvna slika da bi mogla da nastavi lečenje. Toliko me je problema sačekalo u spoljnom svetu da mi, veruj mi, rijaliti nedostaje. Ja se tamo odmorim od svega, nemam prave životne probleme. Sreća u nesreći je samo to što sam dosta para zaradila, pa ako treba za lekove i lečenje, možemo to da priuštimo. Od ovog honorara sam planirala da kupim stan, da stavim Željku na račun ali to je propalo. Sav novac je za roditelje ako bilo šta zatreba, ako se mora u Tursku ili Nemačku na dalje lečenje, a u sledeću sezonu ulazim da zaradim za sina i sebe - odlučna je Kulićeva koja je priznala da se kaje što je Ivanu marinkoviću nedavno poslala poruku i pitala ga da vidi sina:

- Ja sam ispala retard, zvala sam Ivana umesto da je on okrenuo moj broj kad je izašao iz rijalitija da pita za dete. Bila sam u Beogradu i okrenula sam ga. Rekla sam da sam sa Željkom i pitala sam da li ima potrebu da vidi dete, a on mi kaže da ima svoj život i obaveze. Kao, mora da se konsultuje sa advokatom. Zvao me posle toga i kaže da ne može da vidi svog sina. Iskreno, u početku mi je bilo baš teško, bolelo me je što je takav prema svom detetu, a sad sam već oguglala na njegovo ponašanje - istakla je rijaliti učesnica koja tvrdi da je sin povukao na nju, prenosi Svet.

 

BONUS VIDEO: 

"Obesiću se nasred Kupinova ako zbog neke beštije prevarim ženu": Miki Đuričić o "Zadruzi 5"!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading