(FOTO) REŠIO DA SE POVUČE IZ RIJALITI ŽIVOTA: Janjuš otišao u MANASTIR!

Autor:

Zadruga

01.08.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušu je duhovno čišćenje definitivno trebalo!

Republika

Foto: Republika

Janjuš je otišao u manastir!

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš ovih dana imao je pune ruke posla u Beogradu. Od obaveza zbog samog učešća u rijalitiju do pregršt žena kojima je stalno okružen.

Pisalo se mnogo o njegovom odnosu sa Majom Marinković, zatim se spekulisalo da li je u vezi sa Anom Korać, a na kraju izgleda da je ipak stupio u romantični odnos sa njegovom ženom iz rijalitija Aleksandrom Nikolić. Verujemo da ni Janjušu nije lako da isprati svoj životni tempo, te da je to razlog zbog kog je za ruku uzeo svoju ćerkicu Krunu i napustio Srbiju.

Republika

Foto: printscreen

 

Kao što se već zna, Janjuš je otišao u Crnu Goru, a ono što je posebno zanimljivo je da je rešio da poseti i jedan manastir. Naime, bivši zadrugar je sa Krunom posetio manastir Beli anđeo Mileševo u Prijepolju, a sa tog izleda slike je okačio na svoj instagram profil.

Republika

Foto: printscreen

 

S obzirom na to kakav je život vodio u rijalitiju, ali i nakon izlaska iz Bele kuće, sasvim smo sigurni da mu je jedno duhovno ćišćenje bilo preko potrebno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

01.08.2021 13:28

Nije manastir Beli andjeo, već manastir Mileševa u kom se nalazi freska Belog andjela..

Andreja

02.08.2021 06:26

Jedna poseta manastiru ne čini mnogo. A on je mnogo zgrešio.