HAOS U NAJAVI: ON ulazi u Zadrugu da se OBRAČUNA SA JELENOM GOLUBOVIĆ!

Autor:

Zadruga

05.12.2017

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Hasan Dudić ulazi u Zadrugu da lično saopšti Jeleni Golubović da je izgubila sudski proces koji je vodila protiv njega protekle dve i po godine.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Golubović

Pevač je posle duge borbe oslobođen krivice da je tukao rediteljku u "Parovima" 2015. godine, pa je sada došlo vreme da to javno i obelodani. U dogovoru sa produkcijom, Dudić je shvatio da je najbolji način da uđe u rijaliti i Golubovićevoj lično saopšti, pred milionskim auditorijumom, da je izgubila spor.

- Hasan sve vreme govori da ga je Jelena vređala na nacionalnoj osnovi, psovala mu porodicu, klevetala ga, ali su svi bili na njenoj strani jer je odglumila da je dobila udarac od njega u rijalitiju. Tužilac je tada podigao optužnicu protiv Hasana, Jelena ga je teretila za lake telesne povrede i sve je to trajalo skoro tri godine. Na kraju je sud odlučio da Dudić nije kriv, pa on sada želi da to svi čuju, a posebno Golubovićka, koja ga i dalje proziva u "Zadruzi" i priča kako je pevač izgubio na sudu - rekao je izvor blizak pevaču.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Hasan Dudić

Hasan je ovu informaciju potvrdio, ne želeći da otkriva detalje.

- Istina uvek nađe način da ispliva na površinu. U mom slučaju je sud potvrdio da sam nevin, jedva čekam da vidim Jeleninu reakciju kad bude čula kakva je presuda. Ovo je mojih pet minuta - rekao je Dudić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
ljubće

05.12.2017 13:53

Meni Jelena nije nimalo zanimljiva, ali ako se to desi znači da če biti još više psihičkog i verovatno fizičkog nasilja jer kakav je Hasan videli smo u farmi. Nadam se da produkcija to neče dozvoliti. Lp

Lilja

05.12.2017 20:05

@ljubće - Ljubče baš tako.Podpisujem se pod komentar.Bravo

kokan

05.12.2017 16:10

Pa zar on nije tesko bolestan i na samrti? Tako sam procitao pre nekoliko dana. Koje novine lazu?

Lilja

05.12.2017 19:53

Šta če Hasan u zadrugi?opče čovek nije interesantan.Imao je više sreče nego pameti,da nije osuđen,a to šta mislite da če Hasan šta više podignuti šov zadruga ni slučajno.To su vesti za novinare a ne za šov.Koga čete više poslati na pojedince i praviti ratni šov?Nečete valjda kopirati šov parove jer če vam pasti gledanost kako pada njima jer gledaju samo na pare,a njihovi takmičari nemaju ni malo ljudskosti.Znaju samo manipulirati i psihički zlostavljati takmičare i njihove najbliže ako ne urade kako kaže produkcija.Narod nije više slep i neobrazovan za takve realiti šove.Nije sve u svađama,tučama,da se pobedi.Imate več zadrugare koji maltretiraju Jelenu a najviše lažu i misle da su neko.Jedan primer lepi Miča kad se on malo smiri jer ga narod više nemože slušati ni gledati.A za drugi primer ste uveli Miljana drugog Miču sve samo glupo a neinteresantno.Ni ovaj novi koji je sad ušao puca na Jelenu,a svi takvi nisu ni m od muškarca.Koga če još uvesti u zadrugu,da če napadati Jelenu?Nisam Jelenin fan,ali u prvoj vrsti sam čovek i nemoralno je kad se ovi bezobrazni,nekulturni sprave na jednu ženu pa ako bi bila šta kriva to nebi smeli dovoliti,a ne da lažu i izmišjaju,ponižavaju ženu kao zbog gledanosti.Ima puno zadrugara unutra puno goruh i sa gorim životnim pričama i ako pravite takve vrste gledanosti samo da nekog prave budalu i ponižavaju bez granice onda podelite,da ima svako jednoga igrača,pa koji kojeg jače popljuje i psihički uniči.Pravite šove ali imajte barem malo ljudskog morala.Neka se zadrugari igraju i žale šta se događa u zadrugi,a ne da se bave samo privatnimi životi napolju.To je kao zabranjeni a niko od produkcije ni u zadrugi ne reagira na takve jadne svađe.I sada bi vi doveli i Hasan Dudiča u zadrugu,da kaže tamo,da je pobedio na sudu jer je iztukao J.G. u parovima.Ja mislim,ako čete kopirati parove brzo čete pasti.Narodu se več to gadi znate sami šta je bilo i narod traži malo i zabave,smeha i svađe ako su normalne bez brukanja porodice,a i takmičare.Tu pređeju neki sve granice normalnog i jedva čekaju,da napadaju jedne te iste osobe koj eimaju svoj stav i netreba jim niko da jih brani.Ja stvarno mislim,da Hasan ostaje lepo kuči i prati zadrugare iz fotelja.Najbolje za njega i za nas koji još radi pratimo zadrugu.Uvedite nekog ko če imati hrabrosti,da se protivi bezobraznom Miči i ovom dosadnom Miljanu.ako hočete takav realiti šov.lp