ZADRUGARI SE OTIMALI OKO SRPSKOG TELEGRAFA! Matora odlepila zbog seksa sa Sanjom, Saška iznenađena zbog golih fotki

Autor:

Zadruga

04.12.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija ružičaste televizije u subotu je odlučila da iznenadi zadrugare na neobičan način, te im je dok su sedeli za stolom dostavila posebnu pošiljku koja se sastojala od pisma i kutije pune novina. Lepi Mića je pred svima pročitao pismo u kome se navodi da su novine Srpski telegraf rasprodate u ogromnom tiražu nakon što smo objavili spise koje nam je novinar Milan Milošević dostavio iz rijalitija, a kojima je razotkrio mračne tajne pojedinih zadrugara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ozbiljno štivu u rukama: Matora čita Srpski telegraf u Zadruzi

Ujedno, raskrinkavanje rijaliti-učesnika je Miloševiću bio tajni zadatak, a s obzirom na to da ga je uspešno obavio, kao nagradu je dobio novac i besplatni vaučer u salonu lepote.

Čim je Srpski telegraf izvađen iz kutije zadrugari su se brže-bolje postarali da dobiju svoj primerak kako bi proverili da li su njihove dobro čuvane tajne razotkrivene, a oni koji su ugledali svoja imena u našem listu bili su i više nego šokirani.

Nisam imala seks sa Sanjom, ali je tačno je da smo se vatale na jednoj žurki i mislim da se to više nikada neće ponoviti

Matora

Jovana Tomić Matora je burno reagovala zbog priče o njenom seksu sa Sanjom, te kako je istina izašla na videlo, ona je na sve načine pokušavala da zaštiti sebe i svoju porodicu i dodala da nikada ne bi izdala ni sebe ni Sanju.

- Nisam imala seks sa Sanjom, ali je tačno je da smo se vatale na jednoj žurki i mislim da se to više nikada neće ponoviti - rekla je Tomićka, na šta se Milan nadovezao.

- Zašto sad kažeš da nije tačno kada si Slobi htela da odaš tajnu da si imala seks sa Sanjom, ali da nikome ne kaže jer će te ukanaliti - opleo je Milan žestoko, a Matora se branila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I ona je čitala Srpski telegraf: Luna

- Mene su Luna i Sloba pitali da li mogu oni da otkriju neku moju tajnu, ali nije bilo vezano za seks - pokušala je da se opravda Jovana, ali Milan je bio istrajan u raspravi da bi dokazao da su njih dve imale seks, tako da je na kraju uspeo da je natera da se povuče i ubedio zadrugare u svoje navode.

Pored Matore, Saška Karan je bila prijatno iznenađena kada je videla svoje golišave fotke u Rijalitiju, novom dodatku Srpskog telegrafa. Ona je takođe pokušala da se opravda kako je slikana u kupaćem kostimu, a ne gola i da su u fotošopu skidali kupaći.

- Ja sam se slikala u kupaćem kostimu, bilo je to davno, ali mislim da uopšte ne izgledam seksi, naprotiv - pomalo stidljivo komentarisala je pevačica, dok su zadrugari hvalili njene golišave fotografije.

Takođe, Kija je komentarisala naš članak u kome se navodi da je njena veza sa Andrijom Lazovićem lažna, što je ona, razumljivo, pokušala da demantuje, a nakon toga je rekla kako joj je žao Radanovića i da misli da on neće izdržati do kraja rijalitija jer nije dovoljni psihički jak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading