MAJI SE ISTOPILI SILIKONI! Marinkovićeva fotografisana U ŠOK IZDANJU, potpuno se izobličila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usred najtežeg perioda kada se bori da preboli najveću ljubav i finansijskog kraha, ostaje bez glavnih atributa

Foto: Printskrin/RTV PINK
Maja Marinković

Bivšoj zadrugarki Maji Marinković su na Crnogorskom primorju izgleda počeli da se tope silikoni. Da li od velike vrućine ili što su zreli za remont, ali leve dojke skoro da i nema. Deluje kao da se izduvala poput gume bicikla koja legne od prevelikog opterećenja ili probijene lopte s kojom su se deca igrala.

 

Naime, Marinkovićeva, koja letuje u Crnoj Gori, od prvog dana ponosno pokazuje zanosno zmijsko telo dok kuka kako je bankrotirala i kako više ni pas nema za šta da je ujede. To što dobro izgleda, očito joj je bila jedina uteha nakon što je ostala bez ljubavi i para. Međutim, sada, kada je ova muka snašla, više ne zna šta da radi.

Maja bi mogla da padne u očaj pošto je i silikoni izdaju, baš kad se nameračila da radi

- Maja bi mogla da padne u očaj pošto je i silikoni izdaju. Gde baš sad kad se nameračila da radi i sama zaradi za život?! Poslednjih dana nema gde nije stigla hvaleći se na društvenim mrežama fotkama sa raznih morskih žurki i pena-partija. Možda je baš takav tempo i presudio da se Janjuševoj bivšoj sisa izduva ko balon - kaže naš izvor iz Crne Gore i dodaje:

- Usred najtežeg perioda kada se bori da preboli najveću ljubav, te finansijskog kraha, usled kog sada nije u prilici ni da ode na remont, ostaje bez glavnih atributa zahvaljujući kojima je i nastojala da prebrodi krizu. Uzdala se u top-telo, a sada je i ono izdaje. Verujemo da će joj, kao i dosad, tata Taki i ovog puta izaći u susret i iskeširati popravku po povratku u Beograd. Dotad Maja može da uživa na moru i s istopljenom sisom, koja, nadamo se, ne ispušta vazduh kao kad popusti vazdušni đon kod patike.

Taki: Moraćemo do hirurga da vidi šta se dešava

Nakon ovoga pozvali smo Majinog tatu Radomira Marinkovića Takija da li zna šta se dešava sa njegovom ćerkom, te da li će joj obezbediti nove grudi.

- Iskreno da vam kažem, čekam nju da dođe iz Crne Gore, pa ćemo da vidimo šta treba da se radi. Moraćemo do hirurga da on vidi šta se dešava. Lagao bih kad bih rekao da i ja ne vidim to što vi kažete, jeste nešto čudno. Meni je bitno samo da nije nešto ozbiljno, a ako treba, ja sam, kao i uvek, tu za svoju ćerku i sve ću joj dati u životu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

30.07.2021 04:16

Tako je kada kupujes kineske grudi...