REKLA JE DA NEMA KER ZA ŠTA DA JE UJEDE, A SADA JE OTKRIVENO NA ČIJI RAČUN SE BAŠKARI: Maja Marinković u Crnoj Gori UŽIVA ZA SVE PARE, ALI NJEGOVE!

Autor:

Zadruga

29.07.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno na čiji račun za baškari Maja Marinković u Crnoj Gori!

RepublikaFoto: instagram.com
Maja Marinković

Maja Marinković pre nekoliko dana priznala je da je ostala bez dinara, kao i da joj je otac Radomir Marinković Taki platio letovanje u Crnoj Gori, gde se i dalje nalazi.

Maja i dalje uživa na Takijev račun, a i on će joj se, kako kaže, uskoro pridružiti.

- Ostaću ovde još nekoliko dana, hoću da se psihički odmorim od svega. Čekam i tatu da mi se pridruži, super ćemo se provesti - rekla je Maja za "Informer", a potom se osvrnula na bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

RepublikaFoto: Republika
Taki

- Posle Janjuša sam procvetala! Spasla sam se te budale! Ne zanima me baš ništa o njemu, uživam na moru. Ma ne razmišljam o muškarcima, provodim se sa prijateljima i mnogo mi je lepo - kaže Marinkovićeva i dodaje da nijedan udvarač nema šanse kod nje:

- Baš niko me ne interesuje! Stalno mi prilaze momci, ali sada sam fokusirana na neke druge stvari, ne pada mi na pamet da se ponovo zaljubim. Sama sam kriva što sam dopustila sebi da me zavede ženskaroš, ali on je sada prošlost! Neka radi šta hoće i neka nađe sebi neku novu zanimaciju.

Maja ne krije da je na Instagramu videla da se Janjuš ponovo zbližio sa Anom Korać, sa kojom je u "Zadruzi 1" prevario suprugu Enu.

- Smešni su mi i Ana i Janjuš! Žele da privuku moju pažnju, ali zaista me ne zanimaju. Neka me ostave na miru, stvarno nemam vremena da razmišljam gde su i šta rade -zaključila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading