(FOTO) KRISTIJAN OTKAZAO GOSTOVANJE U PINKOVOJ EMISIJI: Priča se da mu sledi još jedna kazna!

Autor: Republika.rs

Zadruga

28.07.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je on svestan ovoga?!

RepublikaFoto: youtube.com/DINASTIJA
Rešio je da se ne pojavi večeras u emisiji!

Kao i svake noći otkad se završila četvrta sezona "Zadruge", gledaoci će i večeras imati prilike da prilike da prate emisiju "Narod pita". Darko Tanasijević večeras će ugostiti Miljanu KulićMišela Gvozdenovića.

Iako je Pink najavio da će večeras u Šimanovce doći i Kristijan Golubović, izgleda da mu je nešto iskrslo, pa je prekršio dogovor koji je imao sa produkcijom i otkazao učešće u emisiji.

Kako prenosi "Srbija danas", zadrugari imaju obavezu da gostuju u emisiji "Narod pita", a ukoliko odbiju da se pojave, oduzima im se novac od honorara. Iz tog razloga Veliki šef je uplatio zadrugarima deo honorara, a deo novca treba da im legne na račun tek kad počne nova sezona rijalitija.

Kristijan, međutim ne podpada u ovo ograničenje, s obzirom da je on uzeo svoj honorar u celosti, a nama ostaje da vidimo da li će biti Kristijan biti kažnjen jer se večeras neće pojaviti u emisiji kako je prvobitno bilo planirano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading