SINIŠA NA SAMRTI MOLIO MILJANU DA DOĐE SINU NA ROĐENDAN! Porodična drama na slavlju kod KULIĆA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva se na proslavu deteta pojavila kao gost tek na kraju žurke, u čijoj pripremi i nije učestvovala. Njena majka Marija s druge dve ćerke sve organizovala dok se ona provodila sa Zolom.

Foto: instagram.com
Marija i Miljana Kulić

Miljana Kulić je na treći rođendan sina Željka došla kao gost i to tek nakon što je otac Siniša iz bolničke postelje molio da se pojavi do kraja žurke, koju je njena majka Marija organizovala sa druge dve ćerke.

 Kako izvor Srpskog telegrafa trvdi, Miljana uopšte ne mari za svoje, otkako je ponovo počela da provodi vreme s bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

 

 - Nijedan dan, pa ni ovaj, u porodici Kulić nije mogao da prođe bez drame. Miljana je ujutru, čim se probudila, ali ne kod kuće, okačila srceparajuću čestitku na Instagramu, u kojoj je napisala da je sinčić nešto najlepše što joj se u životu dogodilo. Međutim, ni na njegov rođendan nije mogla da se posveti detetu niti je učestvovala u pripremama. Sve je organizovala Marija sa Miljaninim sestrama - priča izvor blizak porodici Kulić i dodaje:

Neka je Željku srećan rođendan. Žao mi je što nisam mogla stići. Prehlađena sam jako, slagala je Miljana, pa zapevala kad je došla

- Ona vreme provodi sa Zolom u etno-selu, gde luduju i uživaju. Sreća, pa su pare kod Marije, te ona vodi računa da detetu ništa ne zafali, koliko može sada kada je u teškoj situaciji zbog svoje bolesti, a i Sinišine.

Ove navode potvrdile su i Marijine objave sa unukom oko četiri sati posle podne, kada su već svi bili u restoranu, osim Miljane, koja je komentarisala objave svoje majke. Marija se, uprkos bolesti, potrudila i doterala, te je blistala u zelenoj haljini i cipelama na visoku potpeticu, dok je slavljenika Željka držala u naručju.

- Volim vas... Neka je Željku srećan rođendan. Žao mi je što nisam mogla stići - napisala je Miljana, kao da se ne radi o njenom detetu, te dodala još jedan komentar ne bi li se bar malo opravdala:

- Prehlađena sam jako.

Nakon ovog su je mnogi na društvenim mrežama sudili.

- "Da li je moguće", "Sram te bilo", "Tebi je dete na poslednjem mestu", bili su neki od komentara, na koje se Miksi nije obazirala.

Kako dalje saznajemo, njen otac ju je satima molio i dozivao da se pojavi na slavlju, a ona je tek oko devet sati uveče došla i to kao da je gost.

- Pojavila se kao zvezda večeri tek na kraju proslave, pa se odmah dočepala mikrofona i počela da peva. Njoj je uvek i samo do provoda - zaključio je naš sagovornik.

 

BONUS VIDEO: 

ŽAO MI MILJANE, ONA JE BOLESNA: Zerina Hećo u finaloj večeri opela po BIVŠIM CIMERIMA!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Todor

28.07.2021 19:45

Žao mi budućnosti malog Željka.

Odgovori 17 0
anja

05.09.2021 10:26

Devojka je iovako katastrofa , a mediji su definiivno napravili jos veceg debila od nje, hvaleci je da je velika zvezda, a devojka glumi dvorsku ludu, samo ima tu jedna druga stvr, neko treba sutra da zivi sa takvom osobom da ne kazem to jadno dete koje ima oba roditelja "rijaliti zvezde" samo se ne zna koja je veca?