(VIDEO) ZAVIRILI SMO U DOM KARIĆA: Jovanu i Stefana smo zatekli na čuvenom BAZENU na Zvezdari, a otkrili su nam planove za SVADBU I BEBU!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

28.07.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo za naš portal su otvorili vrata najpoznatije vile na Zvezdari i otkrili nam njene čari.

Foto: Republika.rs
Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

Jedan od najpoznatijih rijaliti ljubavnih parova Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić otvorili su nam vrata najpoznatije vile na Zvezdari, a mi smo odlučili da proverimo kako oni provode vrele letnje dane.

Na ulazu u velelepnu vilu sačekao nas je raskoš i sjaj, skupoceni antikviteti, ali i posluga koja je bila ljubazna i kulturna prema nama. Komšije uglavnom kada prolaze kroz ulicu gledaju baš u prozore ove vile, ne bi li čuli šta se dešava u dvorištu. Međutim, mi smo zatekli mir i tišinu, a od kada je Osman Karić sa svojom voljenom Kristinom otpuvao na odmor, Jovana i Stefan prepušteni su sami sebi i uživanju tokom ovih letnjih dana.

Jovana se potrudila da nas maksimalno ugosti, a Stefan kao domaćin proveo nas je kroz luksuznu vilu, a potom smo seli kako bi popričali sa njima o svim dešavanjima koja su se desila kako tokom, tako i nakon završetka ,,Zadruge 4". Nisu krili da su pozitivno iznenađeni njihovom podrškom za koju su saznali tek po izlaslu iz rijalitija, kao i da ih je sačekala soba sa pregršt poklona i pisama od fanova.

RepublikaFoto: Republika.rs
Stefan i Jovana

Kao što smo već pisali, Jovana i Stefan započeli su novi biznis, te su zbog fanova otvorili i Jutjub kanal, na kom će, kako su najavili uskoro početi sa interesantnim sadržajem.

Odmah potom odlučili smo da isprobamo i mi taj čuveni bazen o kom se toliko dugo pričalo u rijalitiju. Kada su nas ugostili, Jovana i Stefan prepustili su se čarima i ljubavi, a potom smo sa njim prokomentarisali i neke teme koje sigurno zanimaju sve njihove pratioce. Ovaj ljubavni par nam je oktrio i da, zbog jačine njihovg emocije, uskoro doći i do veridbe, a potom i braka, a Stefan nije krio da mu je vreme da u rukama drži i čuva malu bebu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Jovana i Stefan

Međutim, to nije sve, Jovanu i Stefana smo ispitali sve o odnosu sa Vladimirom Tomovićem, ali i ostalim zadrugarima koji su ih razočarali. Na toj listi našli su se mnogi, a ima i onih koji su ih iznenadili. Stefan nam je čak otkrio i da ga je Marko Janjušević Janjuš pozvao na telefon, dok sa druge strane, Jovana nije mogla da sakrije da nema kontakt sa bivšim cimerima iz Bele kuće, kao i da joj definitivno treba odmor od svega što se desilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

28.07.2021 19:18

To govori o njima. Niko im se ne javlja jer su se sa svima svadjali. A da li su se oni nekome javili?

Odgovori 22 3
Ana

29.07.2021 07:44

bazen im je sve,pa i radno mesto.ne znam sta ce zimi da rade,ali tu je Osmanaga,pa ce vec nesto da smisli.grba deva nervozna,napeta sva u grcu,ocito se uvalila i ne oseca se kao u svojoj kuci...on bleji u nju,ne sme da progovori dok mu PK ne dozvoli. ljubav se ne vidi u ocima u pogledu,pa ni u dodiru...svako tu ima svoj interes.ona se izbavila iz bede i garsonjere,a on ima "RIBU" manekenku,pa dokle trajee traje,a nece dugo verujte mi!na silu nista nije trajalo....

Odgovori 16 5
Nina

29.07.2021 20:36

Divno!Volite se.Ljubav se vidi svuda!