(FOTO) OBELODANILA ISTINU! Aleksandra se oglasila i otkrila nam šta se desilo sa Janjušem nakon večere i gde su otišli!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

28.07.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka je odlučila da progovori o svemu šta se desilo sporne noći.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Aleksandra i Janjuš

Nakon emisije ,,Narod pita" Aleksandra Nikolić uputila se sa rijaliti suprugom Markom Janjuševićem Janjušem na večeru, gde su bili i drugi zadrugari, kako smo saznali. 

Međutim, javnost se šokirala kada je isplivao snimak Aleksandre i Janjuša kako se ljube, zbog čega je on bio prinuđen da se oglasila na Instagramu i poručio da sa Nikolićevom nije u vezi i da su bili samo na večeri.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Janjuš i Aleks

Mi smo kontaktirali Aleksandru, kako bi čuli njenu izjavu, a ona nam je objasnila šta se zapravo desilo kada se večera završila.

- Nemam ništa sa njim, na klipu se vidi da se grlimo, nismo se mi ni poljubili, nismo bili sami tamo, ispalo je tako kako je ispalo. Ja sam otišla kući, on je otišao kući i to je to. Nemam ništa sa njim! - ispričala je Aleksandra za naš portal.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksnadra se oglasila

Podsetimo, Aleksandra i Janjuš su stupili u rijaliti brak tokom ,,Zadruge 4", ali zbog konstantnog mešanja njegove tadašnje devojek Maje Marinković, oni su stavili tačku na njihovu romansu, zbog čega su ih svi osudili. Iako su tada zadrugari govorili Janjušu da ostane sa Aleksandrom, on je zarad mira ipak prekinuo sa njom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neđa

28.07.2021 12:05

Javite im da je Zadruga 4 završena.

Odgovori 10 2
Neđa

28.07.2021 12:21

Ta večera joj nije trebala. Pokazala je koliko je labilna i nestabilna u odlukama.

Odgovori 11 1