JANJUŠ PONOVO SA ENOM! Bivši zadrugar OTKRIO da nije PREBOLEO BIVŠU ŽENU, fotografija ga odala!

Autor: Republika.rs

Zadruga

27.07.2021

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš po izlasku iz "Zadruge" za sada uspeva da se drži podaleko od Maje Marinković, te se čini da ga je upravo to vratilo bivšoj ženi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Ena Janjušević

Tokom učešća u nedavno završenoj sezoni "Zadruge" Marko Janjušević Janjuš bio je potpuno rastrzan između Maje Marinković i bivše supruge, zapravo toga što nije sebi mogao da oprosti krah braka i to što je javno ponizio suprugu Enu.

Nakon izlaska iz rijalitija, svi u mislili da će se Janjuš vratiti u Majin zagrljaj, kao i mnogo puta do sada, međutim, on još uvek vešto odoleva njenim čarima. 

Dok je Maja u Crnoj Gori, Janjuš je pokazao kako ipak još pati za bivšom suprugom sa kojom ima i ćerkicu. Naime, on je na svom Instagramu objavio fotografiju sa jednog njihovog zajedničkog letovanja gde sete zagrljeni.

 

 

Fanovi su mu odmah pružili podršku i poželeli mu da spasi brak ako za to još ima nade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefa

27.07.2021 20:27

Janjuš sve laže. Nije se ni razvodio.

Odgovori 10 1
Ana

27.07.2021 21:43

nepismeni covek koji ne zna ni jednu recenicu da sastavi je zaista nebitan! Ena ce biti najveca budala,ako ovoj bitangi da jos jednu sansu!

Odgovori 10 0
Sale

28.07.2021 12:24

Jako bitan Sranjuš i njegova ljepotica iz bajke Ena ???