(FOTO) VIŠE NE LIČI NA SEBE: Isplivala fotka Marije Kulić, u jeku njene BOLESTI, njena promena je sve ŠOKIRALA!

Autor:

Zadruga

27.07.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana je zabrinuta za majku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija

U porodici Kulić danas se proslavlja divan dan njihovom mezimčetu Željku Kuliću, inače Miljaninom sinom. 

Veliko slavlje u porodičnom domu u Nišu uveliko traje, a na Instgramu se pojavila fotografija Marija Kulić, koja je sve iznenadila. Naime, poznato je da se prethodnih dana dosta spekuliše o Marijinom zdravlju i da je dosta narušeno, nakon svih problema koji su usledili zbog njene ćerke Miljane, te da je zbog toga i napustila rijaliti ,,Zadruga 4", kako bi se posvetila zdravlju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Miljana

Po završetku rijalitija Marija se nije eksponirala u javnosti, ali u superfinalnoj noći njena ćerka Miljana bila je šokirana kada ju je ugledala koliko je smršala. Marija je pokušala da opravda to velikim vrućinama, ali je Miljana odmah posumnjala da je njena bolest uznapredovala.

Međutim, na fotografiji koja je isplivala, možemo videti Mariju sređenu od glave do pete, a osmeh nije mogla da sakrije. Usledila je lavina komplimenata da nikad bolje nije izgledala. Na sebi je imala zeleni kombinezom, zavezanu kosu u rep, a šminka je istakla njenu lepotu koju poseduje. 

Foto: instagram.com
Marija Kulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading