(VIDEO, FOTO) VRELA INSPEKTORKA LILI U AKCIJI: Prošetala gradom skoro gola, a pored nje OPASAN FRAJER, evo o kome se radi!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.07.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lili je pokazala čime raspolaže!

RepublikaFoto: Republika.rs
Bivša inspektorka sa sinom

Bivšu zadrugarku i inspektorku sa Voždovca Ljiljanu Stevanović Lili uhvatili smo u centru prestonice u vrlo izazovnom izdanju. 

Naime, Lili je poznata kao neko ko voli da eksperimentiše kada je stajling u pitanju, a tokom njenog boravka u rijalitiju ,,Zadruga 4" provokativni kombinezoni, visoke potpetice i šarmantnost bile su samo deo njenog performansa. Iako se nije istakla po svađama, Ljiljana je imala opasne okršaje sa reperom Vukom Mobom, Anđelom Rankovićem, ali po izlasku iz rijalitija, ostavila je veliki trag, te se dosta pričalo o njoj.

Foto: instagram.com/printscreen
Inspektorka Lili

Naš paparaco uhvatio je Lili u centru prestonice, na visokoj temperaturi i vrlo provokativnoj haljini, u kojoj su njeni pozamašni atributi došli do izražaja. Ono što je zanimljivo jeste što je pored nje išao i sin Dimitrije, koji se do sada nije mnogo eksponirao u javnosti.

Lili je sa svojim sinom šetala, a svi su se okretali za njom, budući da je mamila uzdahe svojim izgledom, dok sa druge strane, njen sin Dimitrije bio je glavna faca na trgu.

U nastavku pogledajte kako je sve izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading