(FOTO) BIVŠEG ZADRUGARA PROGANJAJU: Fran Pujas u problemima do guše, ona mu preti sve vreme, ne može da dođe sebi!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.07.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor blizak bivšem zadrugaru otkrio nam je šta se dešava sa njim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Fran Pujas u problemu

Bivši zadrugar Fran Pujas po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga" se ne smiruje. Uživa u slobodi sa prijateljima, provodi se, a od kada je odlučio da se zadrži u Beogradu, dobio je velike poslovne ponude, koje i dalje razmtra.

Međutim, izvor blizak Franu otkrio nam je da kada se on zatvori u svoja četiri zida, situacija i nije baš najsjajnija. Naime, Fran ima vrlo uznemirujuće snove, noći provodi buncajući u snu, a zbog filmova koje mu se vrti u glavi, planira da potraži odgovore na to.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink
Fran

- Fran ne može noću da spava, a i kad zaspi, on se prevrće, okreće se na jednu, pa na drugu stranu, stvarno je u problemu. Nema uopšte miran san - govori izvor za naš portal, pa dodaje:

- Požalio mi se da ga u snu juri neka gospođa, neka starija žena, da ga non-stop smara i nešto mu pokazuje rukama, ali da je on ne razume. Nekoliko puta ju je sanjao, istu ženu, sve scene su iste, a to mu ne da mira. U strahu je šta to može da znači.

Frana smo kroz rijaliti upoznali u raznim izdanjima, a njegove priče se i danas prepričavaju. Podsetimo, nekoliko puta je pričao o svojim snovima koji su mu se ponavljali, a izgleda da mu se to ponavlja i nakon što su se kamere rijalitija ugasile. 

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Pujas

- On ne zna šta da radi, uplašen je, jer ne zna šta to može da predstavlja. Znoji se, vrišti u snu, ta žena nekad u rukama ima neki predmet, kao da mu sve vreme preti, a to se sve ponavlja - govori izvor koji je blizak bivšem zadrugaru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

27.07.2021 18:53

Da okrene leđa luciferu i moli Isusa za oprost i spas, tada i samo tako će sve da prestane.