SANJA OTKRILA DA LI HOĆE CAREVO DETE! Stankovićeva ŠOKIRALA PRIZNANJEM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković rešila je da po završetku ove sezone rijalitija "Zadruga" promeni život iz korena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković i Filip Car

Sanja Stanković progovorila je o učešću u "Zadruzi 4" nakon dve nedelje, kada su joj se slegli utisci. Ona važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših učesnica rijalitija "Zadruga", ali i za jedinu koja je uspela da slomi muška srca kada je priznala da voli i žene.
 

U "Zadruzi 4" je imala mnogo scena koje su je koštale živaca. Spekulisalo se da je ostala trudna sa Filipom Carem, ali, na njenu sreću, to se ipak nije desilo. U razgovoru je otkrila kako se sada oseća i koga će sve od zadrugara da tuži i uzme im velike pare. Izdržala si celu sezonu.

Kako si ove godine zadovoljna plasmanom?

- Meni je svejedno koje sam mesto, znam zbog čega sam došla. Da li sam prve ili deseta, nebitno mi je. Vidim po komentarima da nikad više podrške nisam imala nego ove sezona. Mislila sam da sam se ukanalila za ceo život, da su mnogo razočarani, ali vidim da ima dosta pozitivnih komentara.

Kako je mama Branka i šta ti je sve zamerila?

- Mama je sada, hvala bogu, super. Prošlo je sve najgore. Zamerila mi je suze i što sam mnogo plakala. I onda kada je postojala sumnja da sam trudna. To ju je baš pogodilo. Nije mogla da smisli činjenicu da joj ćerka ostane trudna u rijalitiju. Da se razumemo, ona jedva čeka da bude baka, ali ne pod ovakvim uslovima, i ne sa Carem.

 Ša je zlo od čoveka. On je samo jedan od mnogih kojima ću da uzmem pare

Da možeš da biraš između toga da dobiješ bebu sa Carem ili da je usvojiš sa Matorom, koju bi opciju izabrala?

- Ni jednu ni drugu. Ne bih dete sa Carem, a ni sa Matorom. Daleko im lepa kuća. To bi bila moja propast. Hvala bogu, pa su oboje iza mene.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Janjuš će da odrobijaju jedno drugog Misliš li da je definitivno kraj kad su Maja i Janjuš u pitanju?

- Kad sam pomislila da je i ovde kraj, oni su nastavili. Nemam pojma, ako budu nastavili da žive takav život, neće biti dobro nikome. Neko će tu nekoga da odrobija. Maja je mlada devojka, ali toliko je sebe urnisala. Ubila je duh vedrine u sebi. Ona je počela da mrzi samu sebe. Ne sme da se miri sa Jaškom, definitivno.

 

Zarekla si se da ćeš tužiti Nenada Aleksića, da li si se predomislila?

- On je samo jedan od mnogih kojima ću da uzmem pare. Zlo jedno od čoveka. Vređao me je kao da se nikada nismo družili. Zvala sam advokata i dala mu pune ruke posla, tako da ćemo to rešiti u najkraćem roku. Svi oni koji su pričali loše o meni neka to opravdaju na sudu. Nek se tresu sada kao male zeke u strahu da će baš njima da dođe tužba.

Rekla si da ćeš i Matoru tužiti, da li je to deo razgovora koji treba da obavite?

- Ne, nije to razgovor koji treba da obavimo. Razgovor treba da bude oko nekih naših privatnih stvari. Videću za Matoru, ipak sam bila sa njom dve i po godine i, kad pomislim na to, mučno mi je, ali preterala je mnogo puta kada sam ja u pitanju. Urnisala me je. Neće moći tako. Ne sme ona tako za mene.

Šta te je najviše povredilo kada je ona u pitanju?

- Ona je mnogo pričala ružno o meni, razne stvari. Takvu gorčinu i težinu imam što sam nedavno morala da budem sa njom u emisiji. Htela sam da povraćam od gađenja koje sam sve vreme imala.

Priča se da si kupila dupleks i našla opasnog dečka?

- Nit sam kupila stan, to ću kad mama bude došla. Stan ne kupujem dok mama ne dođe, ona će mi pomoći oko svega. Ja ne smem da se zeznem kada je stan u pitanju. Što se tiče opasnog ili neopasnog dečka, nemam ga. Ni jednog ni drugog. Solo sam i ne treba mi niko za sada. A i kada ga budem našla, neće biti opasan.

Kako komentarišeš odnos Filipa Cara i Mine Vrbaški?

- Ne interesuje me ni ona ni on. Želim im svu sreću, mi se nismo pronašli u vezi jer on očigledno voli te bolesne odnose, te grozne i odvratne stvari. Ja nisam bolesna. Mene neka zaobiđu tih boleština. Muka mi je kad se setim u kakvo sam vrzino kolo upala.

 

 

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink

Sa Kijom sam u super odnosima

U kakvim si odnosima sa Kijom i da li se čujete?

- U super smo odnosima. Ona je Matoroj zamerila mnogo stvari, ali ja nemam ništa s tim. Ja sam njoj do kraja prijatelj. Srele smo se na finalu, izgrlile se, baš sam joj se obradovala, ali ona je sad u haosu zbog svega ovoga. Kad se sve lepo slegne, čućemo se.

 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading