ŠA PREVARIO ŽENU I UZEO JOJ NOVAC: Zavrnuo Ivanu za 300.000 evra, TARI PLAĆA BAHANALISANJE I OBASIPA JE POKLONIMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša sakrio 300.000 evra od Ivane Aleksić, pa ih sada posle razvoda troši na devojku Taru Simov, koju svakodnevno obasipa poklonima.

RepublikaFoto: Instagram/nenadaleksicsha, _ivv_
Nenad i Ivana

Kontroverzni reper koji je preljubom i raspadom braka obeležio četvrtu sezonu "Zadruge" ne smiruje se i svakodnevne čarke koje ima s mladom starletom ređaju se iz dana u dan, kao i status njihove turbulentne veze.

Ona ne krije koliko je prema njoj galantan i koliko joj ugađa, a posebno kada je trošenje njegovog novca na nju u pitanju.

Simovljeva se neće smiriti dok mu ne potroši sve do zadnjeg evra iz šteka


Kako je već spiskao 50.000 evra na njenu kaznu zbog toga što je bila diskvalifikovana, mi smo došli do informacije da je reper sakrio ogromnu sumu novca da ne bi morao Ivani da daje polovinu posle razvoda.
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

- Nenad Aleksić Ša je mnogo namazan, namazaniji je nego što bilo ko može da zamisli. On je pre četiri, pet godina, pa sve do pre korone baš imao mnogo posla. Radio je kao crnac. Njegove pesme su se mnogo tražile po dijaspori, nastupao je po najjačim klubovima i bio je prebukiran bukvalno pet meseci unapred. Gde su tek nove godine, od kojih je uzimao na desetine hiljada evra. Mudrac je sve te pare čuvao kod svojih. Nikad nije govorio ženi Ivani koliko zarađuje. Ona ga i nije pitala jer mu je verovala. Ali on je pričao kako su slabe pare, kako ga niko ne ceni bez obzira na to što je popularan i tražen. Pljuvao je narodnjake kako oni uzimaju najveće pare, a zabavnjacima i reperima ostaje sića. Popila je tu priču i čak mu je ona davala novac iz svog šteka, koji je imala od salona - počinje izvor blizak reperu koji je u to vreme sarađivao sa njim i znao je sve njegove zarade, ali i malverzacije kada je žena u pitanju i skrivanje para:
- Koliko god je on voleo Ivanu više je voleo pare. Imao je osećaj da će se nešto desiti i ostavljao je sa strane sve što je mogao. Iako je stan trebalo da se renovira i da se kupe nove stvari, sve su odlagali zbog navodne nemaštine. Lagao je rođenu ženu da nema para, a vamo se ubijao od love. Šta reći o takvoj osobi. "Imam, bre, para kao pleve! Ali šta ako se desi da me Ivana prevari i ako dođe do razvoda? Treba ja njoj da dajem pola para? Ne pada mi na pamet! Imam, brate, preko 300.000 sklonjeno. Nikad se ne zna šta može da bude. Ovako sve ostaje meni. Ne delim ništa sa njom. Dece nemamo i to je to", govorio mi je Ša posle jedne zajedničke tezge. Ja sam bio u šoku, bukvalno. Nisam to očekivao od njega - nastavlja njegov veliki prijatelj koji je i sada upućen na šta sve reper krcka te parice, koje je polovinu trebalo da odvoji za Ivanu jer su pare stečene u braku:

RepublikaFoto: Republika/printscreen
Ša i Tara

- Ša je, verovali ili ne, uštekao 300.000 evra, koje je sakrio kod roditelja u kući. Te pare zaradio je dok je bio sa Ivanom u braku. Trebalo je i od tih para takođe da je isplati, ali joj on taj novac nije prijavio. Sada je sve ostalo njemu, on prema Ivani nema više nikakve obaveze. Stigla ga je najgora kazna jer ga Tara munta kao mladog majmuna. Ona ide na stavljanje silikona u usta, pa na razne druge tretmane, koje on plaća. Kupuje krpice najskuplje i bahati se kao niko do sada. Jednostavno troši i krčmi sve što je on ućario od Ivane. Saznala je da Ša ima 300.000 evra u šteku i neće se smiriti dok mu sve ne potroši do zadnjeg dinara i evra. Kupio je kola koja je ona želela, ona ih vozi više od njega, i to bez dozvole. Kupio joj je nekoliko skupih satova. "Kad ima da plaća moje kazne, ima da plaća i da mu budem lepa. Hoće mladu devojku? Onda neka kešira! Nisam mu ja Jelena Batos da budem s njim jer je popularan reper", govorila je ona drugaricama. Dakle, sakrio je pare od žene koja ih je zaslužila, ali sada ih troši na devojku koja će ga šutnuti kao psa kad ostane bez para - završava izvor Rijalitija.

Pozvali smo Ša za komentar u vezi sa svim ovim, ali se on nije javljao na telefon niti odgovarao na poruke.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Đedović: Tara je tražila od repera iz 2Bona da je je*e!

 

Marko Đedović ispričao je da je Tara Simov proganjala muzičara iz grupe 2Bona.
Možda ovo ne bi bilo čudno da ga ona u toku "Zadruge 3" nije predstavljala kao svog prijatelja, a čak ga je i pozivala da zapeva na njenom rođendanu.
- Prošle godine sam dobio snimak od repera iz 2Bona, pričala je da je ona njega proganjala i da su se tako upoznali. Ima taj snimak gde on govori da je ona histerisala i da je on bežao od nje jer je tražila da dođe u njenu sobu posle nastupa - pričao je Đedović u emisiji.

Ša: Kija je Nadici lobirala pobedu!

Nadica Zeljković i Nenad Aleksić Ša posvađali su se tokom emisije "Narod pita", kada je reper umešao i Kiju Kockar u sve, pa rekao pobednici "Zadruge 4" da je pobedila pomoću Kijinih instrukcija.
- Svi znamo da je Nadica konobarica pobedila jer je ćerka Kija lobirala preko svojih fanova i davala im instrukcije kako da je dovedu do trona - govorio je Ša, a onda je Nadica imala odgovor:
- Ne može on mene da spušta, da se meni smeje ceo Balkan i da sam ja imala instrukcije od Kije. Koje instrukcije meni treba Kija da da - pitala ga je Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

27.07.2021 15:12

Gangster.