POLICIJA UPALA U LOKAL I POHAPSILA SVE DEVOJKE: Aleksandra Nikolić uhvaćena u nelegalnoj radnji pa privedena, EVO ŠTA SE DESILO!

Autor:

Zadruga

27.07.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić uhvaćena u nelegalnoj radnji!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

Bivša učesnica Zadruge 4 Aleksandra Nikolić progovorila je o bivšem dečku iz Skoplja,te otkrila da ga se ne plaši i otkrila zašto joj je zabranjen ulazak u Tursku.

"Pitanje za Bujanovac: Zašto si dobila zabranu ulaska u Tursku sigurno zbog lepote i dobrote", pročitao je voditelj jedne emisije pitanje za Aleksandru.

"Zato što sam radila nelegalno u lokalu, ušla je policija i uhapsila je sve devojke, nismo imale papire, proći će za dve godine", objasnila je ona.

"Pozdrav za tvoju prošlost iz Skoplja, ako se bude saznalo pokopaće te zauvek", glasio je sledeći tvit.

"Možda je pisao moj bivši dečko. Počeo je da mi preti i šalje poruke, rećiću samo da se ne plašim ni metaka, a ne ćoraka, može slobodno da puca. Odmah sam skontala da je on. Ako ima nešto neka iznese, ja sam sve rekla. Preti mi da će da iznese svašta, da mi napravi haos. Može samo da preti, pozdrav, želim sve najbolje", rekla je Aleks u emisiji "Narod pita".

 

BONUS VIDEO: 

Rialda PROGOVORILA o odnosu sa Matorom, pa OTKRILA BUDUĆE PLANOVE SA KENANOM!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

27.07.2021 12:18

Zna se zašto se hapse žene po barovima i noćnim lokalima.

Miljan j

28.07.2021 10:37

Pa dobro devojka se izvukla mnoge to ne uspeju