(FOTO) U PROŠLOJ SEZONI UZEO JE PREKO 350.000 EVRA! Sada ima DVA USLOVA za ulazak u Zadrugu 5! Znate li ko je ON?!

Autor: Republika.rs

Zadruga

26.07.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta mislite o kome pričamo?

RepublikaFoto: TV Pink
Ima samo dva uslova!

Bivši robijaš Kristijan Golubović iz rijaliti šou programa "Zadruga" diskvalifikovan je pred sam kraj četvrte sezone zbog nasilja koje je počinio pred kamerama u noći kada je napao Miljanu Kulić, a potom i članove obezbeđenja.

Kako biva kod diskvalifikovanih takmičara, oni obično ostanu bez honorara zbog takvog čina i moraju da plate produkciji 50.000 evra. Takav slučaj ipak nije sa Kristijanom. On je unapred uzeo 350.000 evra. Nakon toga, kada mu je istekao prvi ugovor od šest meseci, potpisao je i drugi, a, kako se spekuliše, tada je dogovorio novu sumu.

Uveliko se spekuliše o njegovom ulasku u narednu sezonu "Zadruge", a izvor blizak bivšem robijašu ističe da je Kristijan u pregovorima i da insistira na većoj sumi.

RepublikaFoto: ST/Vladimir LUKIĆ
Bez nje ne ulazi!

- Kristijan je zainteresovan da uđe u petu sezonu rijalitija, a ima dva uslova. Drastično veća suma od prošle i da sa njim bude Kristina Spalević. Koliko znam u više navrata se čuo sa ljudima iz produkcije i pregovori su u toku - zaključuje izvor za portal "Srbija Danas".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Macha

26.07.2021 19:38

Bolje uplatite za bolesnu decu!

Ana

27.07.2021 01:19

dajte mu i vise,ali da ne ulazi!

Zana

27.07.2021 02:27

Boze , koliko para dobijaju nebitni likovi , kojekakvi lezilebovici , poluobrazovani ...zato sto se u rijalitiju svadjaju, pljuju , sexsaju ? Sta reci za glasace ? I dalje glasajte i bacajte vas novac glasajuci za takve likove. Da su glasaci imalo pametni , svoj novac bi preusmeravali npr : na lecenje bolesne dece , na prosirenje kapaciteta i poboljsanje uslova zivota napustene dece , na izgradnju sigurnih kuca , na prihvatne centre siromasnih gradjana...

Duska

27.07.2021 20:02

Dakle, ovo je dokaz da i dno ima dno