(FOTO) DRAGANA MITAR BRUTALNO ISPROZIVALA ĐEDOVIĆA: Nakon što je rekao da je LOŠA MAJKA, ona mu poručila jedno: TO JE PONAŠANJE FANA!

Autor: Republika

Zadruga

26.07.2021

11:38

Dragana Mitar odgovorila Đedoviću na prozivke.

instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar

Dragana Mitar i Edo Fetić obnovili su svoj emotivni odnos, a ovaj par je ponovo naišao na osudu javnosti i nekih bivših zadrugara, među kojima je i Marko Đedović.

Naime, Đedović je izneo svoje mišljenje povodom pomirenja ovog para, pa oštro osudio prvo Draganino ponašanje kao majke, a onda njih i njihov odnos nazvao poremećenim, da bi sinoć u emisiji ''Narod pita'' rekao da je bivša zadrugarka upropastila jedan mlad i nedužan život, audirajući na njenog sina.

Ona nije ostala imuna na ove reči Marka Đedovića, te se oglasila na društvenoj mreži Instagram i dala komentar na Đedovićeve izjave, a onda ga i brutalno isprozivala.

instagram.com/dragana_mitar
Draganina prva objava

Kako je vreme u emisiji odmicalo, komentari Markovi su bili sve žešći na račun Eda i Dragane, a ona je nastavila sa svojim prozivkama na račun Đedovića.

instagram.com/dragana_mitar
instagram.com/dragana_mitar
Draganine prozivke na račun Marka Đedovića

 

Komentari (4)

Loading
Zana

26.07.2021 12:28

Nju istina boli , pa , umesto da je istina osvesti i unormali ponasanje, ona pusti jezicinu na one koji govore istinu o njoj i , nastavlja po starom. Uzas !

SvetlanaP

26.07.2021 15:50

@Zana - Nisam fan Dragane Mitar, ali sta se ova Djedovicka rapomamila pa pljuje sve i svakoga. Daj da cujemo o njegovom "bezgresnom" zivotu. Dosadan je bre. Sta se njega tice ko ce sta da radi i ko ce sa kim da bude!? Daj da vidimo Djedovickinu devojku!!!?? Ovako, on pljuje i glumi strogocu da niko ne sme da ga pita o njegovom privatnom zivotu.

Aleks

26.07.2021 20:31

@Zana - Dragana Mitar bila najnemoralnija u Zadruzi. Dok nisu došle nove i bolje.

Milena

26.07.2021 15:54

A hoće lii on da bude majka/otac u vezi sa svojim dečkom? ;)