OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNI MLADIĆ KOJI JE U VEZI SA MAJOM: Pevač je odlepio za njom, HOĆE BRUTALNO DA ISPREBIJA JANJUŠA ZBOG MALTRETIRANJA MARINKOVIĆEVE?!

Autor: Republika

Zadruga

26.07.2021

09:43

Obelodanjeno ko je misteriozni dečko sa skutera!

instagram.com
Maja Marinković

 Maja Marinković utehu je našla u jednom poznatom estradnom pevaču! Njih dvoje, kako nam kaže izvor, još uvek nisu zajedno, ali kako je krenuo da je osvaja, uskoro će doći i do toga, saznaje Scandal.

Maja Marinković u vezi sa poznatim pevačem!

– Taj pevač je poludeo za Majom, a i njoj imponuje udvaranje. Samo taj pevač koji je inače poznat beogradskoj publici, ne toliko javnoj, može da joj pomogne da zaboravi na sve što je prošla s Janjušem – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

– Istina, Maja se i dalje nada pomirenju s Janjušem, ali pevač je uporan i spreman na sve da je osvoji. On se kreće po beogradski m krugovima, viđen je na splavovima i po klubovima i kad peva i kad ne peva. Čak je rekao da će srediti da neko prebije Janjuša bude li saznao da on i dalje maltretira Maju. Sad jedino ostaje da vidimo da li će ona pasti na njegova udvaranja, a verujte, to bi joj bilo najpametnije – završava izvor.

 

BONUS VIDEO: 

Rialda PROGOVORILA o odnosu sa Matorom, pa OTKRILA BUDUĆE PLANOVE SA KENANOM!

Komentari (4)

Loading
cica

26.07.2021 11:21

Pozdrav za tu budaletinu koja je dala izjavu,da sam na Janjuševom mestu prijavila bih ovo u policiju.

SvetlanaP

26.07.2021 15:54

Ala je ruzna ova Maja, i pre i sada ovako prepravljena, a tek kada se pomami. Blago toj budaletini sto ce biti sa njom.

Ana

27.07.2021 03:11

kakva je da je Maja je lepsa i bolja od ong pecinca iz Prijepolja!