(VIDEO) OŠTRO OD SAMOG STARTA! Đedović i Ša OČI U OČI NAKON PROZIVKI, jedno drugome poslali BRUTALNE PROZIVKE!

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.07.2021

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović prvi put su se videli uživo nakon što su danima unazad vodili rat na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/pink.rs
Ša i Đedović oči u oči

Naime, oni su zajedno gostovali u emisiji "Narod pita", gde su već na samom startu pokazali kolika je netrpeljivost među njima.

Đedovića je instagram sam blokirao, valjda instagram sam prepoznao ko mi je prijatelj. Ja tvrdim da nemam prijatelja u rijalitiju. Sad idem putem tih normalnih ljudi i gledalaca - prokomentarisao je Ša.

Ne znam za razlog, bez reči me je blokirao, bez nekog određenog razloga. ne verujem da je Tara razlog, nego više onaj način na koji ja govorim o njihovom odnosu. Tara je meni slala poruke baš posle prošle emisije, tako da Tara sigurno nije razlog. Ša i ja smo se posle i vređali - dodao je Đedović.

Da, ja sam zvao Đedovića i nije se javio. Zvao sam ga u trenutku kada je stavio ono "Samo nek' se plaća". Ja svuda smem da se pojavim, samo da publika ne misli da nisam smeo da se pojavim. I Marku sam rekao preko poruke, Tara nije problem u našoj komunikaciji - rekao je reper.

On je problem, nije Tara problem. On sve zna, zna da je istina sve što sam mu pričao, zna da je sve farsa i sprdnja! Tara ima potrebe da bude bitna, jer nije bila onom kome je trebalo i kada je trebalo, to su ti neki kompleksi koje ona vuče, ja to bolje znam od njega. I ona sama mi je rekla, setimo se njene priče sa Đoletom, Čorbom, Anđelom i Nikolom. Ša je bio konstantno tu i bio joj je krupan zalogaj, bila je uporna i dobila je ono što je tražila - objasnio je Đedović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

25.07.2021 21:00

Djedovicu , rasturi budaletinu , lazova.

Odgovori 10 1
Višnja

26.07.2021 10:37

Од свих ликова из Задруге, сумњивог морала и репутације, мени је најјаднији тај Ђедоивић. Завршио факултет па мисли да је то довољно да се представља као инелектуалац. Шта тражи у риалитију две године, међу људима које презире? Очигледно нема свој живот или га, из нама непознатих разлога вешто скрива. Толико мржње , презира и ружних речи. Ови ,, несрећници" се боре за своје место под сунцем како знају и умеју, а он са ,,небеских висина", својим поганим језиком, ни од кога директо изазван, палаца и краде Богу дане на најружнији начин. Јадничак, највећи од свих учесника. Још чудније је да га публика велича као паметног, нико да га у директном програму разобличи....