(VIDEO) ANA KORAĆ I JANJUŠ UHVAĆENI U AKCIJI: Isplivao PRIVATNI snimak iz kola, bujnim SILIKONIMA radila OVO!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maji će ovo pokvariti letovanje u Crnoj Gori.

Foto: instagram.com
Ana i Janjuš u kolima

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da zagorča bivšoj devojci Maji Marinković provod i letovanje u Crnog Gori, te je objavio snimak iz kola i to ni manje, ni više nego sa njenom ljutom rivalkom Anom Korać.

Naime, njih dvoje su nedavno iomali večeru u gluvo doba noći, nakon čega su svi brujali o tome, a sada je isplivao snimak, koji govori da su Ana i Janjuš ponovo bliski kao nekada. Oni su skockani, sređeni i doterani, spremni za noćni izlazak, a snimak iz kola propratila je muzika uz koju su zajedno đuskali.

RepublikaFoto: Youtube/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Janjuš je imao poseban osmeh na licu, kakav nije imao dok je bio sa Marinkovićevom u vezi, a Ana je mamila njegove poglede bujnim silikonima. Očigledno je da su njih dvoje otišli u burnu noć ili noćni izlazak u prestonici, a da li će se iz ovoga ponovo potpaliti stara ljubav, ostaje nam da vidimo, sigurno da Maji neće prijati kada bude videla ove kadrove. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

25.07.2021 19:24

Bidan on... nikad se neće opametit, plasticare mu došle obitelji i on nastavlja...

Odgovori 12 0