NADICA OTKRILA SVE O KIJINOJ UDAJI, PA POMENULA I PRINOVU! Pevačicini fanovi u transu nakon ovih reči!

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.07.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković majka Kije Kockar i pobednica "Zadruge" otkrila je pojedinosti iz ćerkinog života koje su potpuno oduševile njene fanove.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock
Nadica Zeljković, Kija Kockar i Sloba Radanović

Naime, sve ono što je Kija pokušavala da prikrije od javnosti, Nadica je bez ustručavanja ispričala pred kamerama emisije "Premijera".

Bivša zadrugarka dotakla se Kijine udaje, ali nije zaobišla ni bivšeg zeta u svom izlaganju:

- Ona je ovako luda, samo joj još kamen fali. Naravno da bih volela. Ako ne ceo kamen, bar pola. Priželjkujem unuče. Želim joj svu sreću i želim unuče, da se bavim sa nečim - poručila je Zeljkovićeva.

Nadica je otkrila i da joj je Kija pominjala novog dečka, ali da ona neće da joj se meša.

Zeljkovićeva je prokomentarisala i bivšeg zeta, te otkrila u kakvom je odnosu sa njim:

-Za CD sam čula, to je trebalo i ranije da uradi. Nije mi čestitao pobedu, nije mi se čak ni javio kad je pevao u "Zadruzi". To je na njemu. Poznavajući mene, siguran je da sam ja to zaslužila, s obzirom na to da zna kakva sam bila prema njemu - odgovorila je Kijina majka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Đoka

25.07.2021 17:50

Sloba ne poštuje nikoga.

Odgovori 12 4
Aurora12

26.07.2021 04:34

@Đoka - Sta drugo ocekivati od balvana!

Bork

25.07.2021 18:27

Sta reci o ovom Narcisu ,nista. Komplex teska boljka. Dao covek sebi za pravo nekog da vredja Djogani porodicu. Ma bilo koju ko njemu daje za pravo, smece. Udruzio se sa ovom anabelom ( namerno mala slova) u pljuvanju njene cerke sram da ih bude. Hajde ovaj i nezna sta je roditeljstvo ali ova smecarka i nju sram bilo. Ali vratice se, polako.

Kosta

25.07.2021 18:44

hahha, udaja Mislila je da Čaviuuglavi kosku,ali on voli Dušicu. Sjašite sa Slobe više, palanačke manipulatorke.. ona je njegova daleka prošlost.... Mladić živi novi život i lepo mu je. Otkačite se . Dosta više mlataranja noževima, leči svoju ćerku, a ne po Zadruzi da pljuješ tudju decu i da im deliš savete.... Milica Kemez je treala da bude pobenik a ne ti.

Odgovori 9 13