IVANA JOJ JE PRUŽILA RUKU: Kristijan otkrio detalje SUSRETA Kristine i bivše supruge: CEO ŽIVOT ĆU PAMTITI TE SUZE!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio detalje susreta devojke Kristine i bivše supruge Ivane.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović sinoć je bio gost emisije ''Narod pita'' pa je otkrio da je devojku Kristinu Spalević upoznao sa suprugom Ivanom, koju je prevario u rijalitiju sa Spalevićevom, kao i ćerkom Verom, a priznao je da mu je ceo susret bio težak i potresan.

Kristijan je iskreno rekao da je nakon izlaska iz rijalitija otišao kući gde je nekada živeo sa bivšom suprugom i ćerkom, te da je kroz razgovor sa ručkom došlo do teme njega i njegovog učešća u ''Zadruzi'' kao i to gde je on nakon svega.

- Ceo život ću pamtiti te suze i kad je rekla: "Zašto si mi to uradio?". To je griža savest kada gledate osobu koja se nije ogrešila o vas, samo nije mogla da prati ritam mog života. Nije zaslužila da je osramotim javno. Vera je jako inteligenta i u školi je cimaju da tata ima devojku, a mama je proglašena za najbolju osobu. Tata sad ima devojku i to je bilo diskutabilno, ali posle 15 minuta dete oseti figuru zaštitinka, oca. Kupio sam joj lego kocke, pa smo slagali i otišao joj je um na lepšu i bolju stranu - pričao je Golubović, pa dodao da je došlo i do susreta Kristine i Ivane.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Kristijan o susretu bivše supruge i Kristine

Rekao je da je išao u školu ćerki da nešto odnese, a da ga je prethodno bivša supruga zamolila da je ne dovodi u neprijatne situacije, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao.

-  Padala je jaka kiša i ušli smo u zgradu, naišla je Ivana, ona nikad ne ide u pravcu te zgrade, desilo se kao zapisano. Ivana kao veliki čovek krenula je da nas pozdravi, Kristina se okrenula i otrčala na parking. Ivana je odmah meni rekla: "Zašto je pobegla?" Ivana je rekla da ne može da se zamisli, ona je majka, prosula mi njenu konzervativu u lice. Rekla je da je pozovem da ona nije monstrum, ja sam je pozvao, ona nije mogla da veruje. Ivana je pružila ruku i rekla joj da nije ljuta na nju nego na mene. U jednom momentu vidim da Kristina plače, rekla je da ako bi ikada poželela da odustane od mene to bi uradila zbog moje bivše žene, jer joj je toliko žao.

A onda je otkrio i da što se tiče Kristine oseća da je uz njega, da se prvi put oseća da je svoj na svome, te da nije zaljubljen, već da voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ami

25.07.2021 06:45

Ti si se poneo ko djubre i ni Dunav te ne opra.Nisi zasluzio ni Ivanu ni Veru a Kristinu jesi.