MILICA JE UPAKOVALA PRIČU O BORI I SVOJOJ SESTRI! Bivši zadrugark raskrinkao Kemezovu!

Autor: Republika.rs

Zadruga

24.07.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića potpuno raskrinkao Milicu Kemez i Boru Santanu!

Foto: printscreen/pinktv
Bora Santana i Milica Kemez

Nova rijaliti afera potresa bivše zadrugare, a ovog puta u centru zbivanja su Milica Kemez i Bora Santana. Dodatnu konfuziju u njihovu priču uneo je Lepi Mića.

Naime, dok su svi mislili da su se stvari po završetku rijalitija malo stišale i smirile između Milice i Bore, sada je Mića bukvalno "bacio bombu" i potpuno ih razotkrio: 

-Milica je neko ko je prelep, pametan, sposoban, vredno čeljade, koje je raslo vrlo teško i imalo prošlost kakvu je ona imala. Ne mogu protiv nje. Ona je zaslužila drugo mesto, ali ne treba da stane sada, tek sada je shvatila da njoj problem u rijalitiju nije Dragana Spasojević, nego nešto drugo. Sve je to pogazila svojim odnosom sa Borom - počinje priču Lepi Mića, pa dodaje: 

-I sada, posle svega, ona želi da bude sa njim, priču sa njenom sestrom i Borom je upakovala, odlično ona zna, a i ja znam da to nije baš tako. Ja sam sa Borom dobar, ali nije dobar izbor za Milicu, kao ni ona za njega. Sada se Bora baškari po jahtama, njemu je dobro bez nje - govorio je Mića u emisiji Narod pita.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

25.07.2021 07:55

Ako je pricu "upakovala" , a nastavila partnerski odnos sa njim , onda je na patetisanje o "upakovanoj prici" dobila glasove od naivnih budala tj.dobila 2 u 1 .