ŠA JE UTAJIO NOVAC! Đedović tvrdi da je reper učinio KRIVIČNO DELO, pa progovorio o Aleksićevim tvrdnjama da mu je IVANA UKRALA PARE!

Autor: Republika.rs

Zadruga

24.07.2021

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I danima nakon završetka rijalitija "Zadruga" strasti se ne stišavaju, a posebno one između Marka Đedovića i Nenada Aleksića Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša

Bivši zadrugar Marko Đedović rešio je da raskrinka repera Nenada Aleksića Ša i izneo šokantne tvrdnje na račun dojučerašnjeg rijaliti cimera.

Naime, Đedović već danima vodi rat na društvenim mrežama sa Tarom i Ša, a sada je otišao korak dalje i maltene zapretio da će ih potpuno raskrinkati.

- On je utajio novac, prilikom razvoda prijavio je mnogo manje novca nego što ima, a ostalo je sklonio sa strane, to je zapravi krivično delo. Znam i gde je sklonio novac, ali o tome ću kasnije - počeo je Marko priču za "Informer", pa dodao:

- On je meni na superfinalu čak rekao i kako mu je Ivana sa računa ukrala 5.000 evra. U to iskreno ne verujem, jedino je tačno da je prilikom razvoda ona uzela dva lokala i stan - rekao je bivši zadrugar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading