"Zadruga 5" BEBI-RIJALITI! Ovo su učesnici nove sezone, gledaoce očekuje i POROĐAJ UŽIVO PRED KAMERAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Klincograd će se useliti Miljana Kulić sa sinom Željkom, Luna i Marko sa ćerkom Miom, Nadežda i Toma sa sinom Longom, Aleksandra sa ćerkom Magdalenom i sinom Jovanom, te Maja Marković i Alen Hadrović, koji tek čekaju bebu

Foto: youtube.com/instagram
Novi učesnici "Zadruge 5"

Poslednja peta sezona najpopularnijeg rijalitija "Zadruga" s pravom može da nosi naziv bebi-rijaliti jer će u nju ući rijaliti-zvezde sa naslednicima. Ona će, kako je i sam vlasnik Pinka Željko Mitrović najavio, po svemu biti posebna, a prema našim saznanjima, do septembra će se u Imaginarijumu izgraditi ceo jedan kompleks u kom će boraviti rijaliti-roditelji sa mališanima.

 

 Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, u Klincograd će se useliti Miljana Kulić sa malenim sinom Željkom, Nadežda Biljić i njen verenik Toma Panić sa sinom Longom, Luna Đogani i Marko Miljković sa ćerkicom Miom, te Aleksandra Subotić sa svojih dvoje dece, dok će Maja Marković, koja je ostala u drugom stanju sa Alenom Hadrovićem, održavati trudnoću u Beloj kući do samog kraja, pa se u poslednjoj sezoni može očekivati i jedan rijaliti-porođaj.

- Nakon najave da je peta sezona poslednja i da se posle toga sprema novi rijaliti, čelnici Pinka žele da publici prirede nezaboravnu završnicu najgledanijeg programa u regionu. Oni uveliko rade na osmišljavanju koncepta. Kako planiraju da podsete gledaoce na sve učesnike od prve do poslednje sezone, većina starih učesnika bi trebalo da prodefiluje i kroz "Zadrugu 5", a poseban tretman imaće sve bivše rijaliti-zvezde koje su se ostvarile kao roditelji sa svojom decom, od kojih su neka i bila začeta u rijalitiju - otkriva dobro upućeni izvor iz produkcije, te navodi da je ova ideja veoma primamljiva jer sada već ima dosta parova koji mogu da iznesu ovu priču:

Rijaliti-zvezde i njihove bebice biće odvojeni od ostalih takmičara, imaće posebne uslove i specijalan tretman

- Prva na spisku je Miljana Kulić i njen sin Željko. Oni su već imali iskustva sa "Zadrugom", pa im neće teško pasti još nekoliko meseci pred kamerama. Kao najtraženijim zadrugarima, Luni i Marku je ponuđen najveći iznos da uđu sa mezimicom Miom. Odmah za njima su Nadežda Biljić i njen verenik Toma Panić, koji ovog puta ne bi morali da se odvajaju od malog Longa, koji ima nešto malo više od godinu dana. Za novo iskustvo pred kamerama i njima je ponuđena lepa suma. Mladi par Alen Hadrović i Maja Marković bi mogli da se pojave u "Zadruzi 5", kao par koji tek čeka bebu, ali ako sve bude teklo po planu, pred kamerama bi mogao da se odigra i prvi rijaliti-porođaj. Kako dalje saznajemo, roditelji i njihove bebice biće odvojeni od ostalih takmičara, a u novoizgrađenom Klincogradu će imati posebne uslove i specijalan tretman.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
milica

24.07.2021 21:04

Pozdravio Vas Marko Miljkovic na Instagramu :)

Odgovori 17 1
Gordana

24.07.2021 21:29

Ne hvala gledajte ih mi necemo

Odgovori 16 1
Zana

25.07.2021 13:51

Da li ce to biti zabavni program za decu predskolskog uzrasta koju ce prikazati deca i njihovi roditelji koji su u rijalitijima godinama prisutni.?

Milena

25.07.2021 16:52

Kakav debiizam mitrovića haos