(FOTO) ZARATILI PONOVO: Tara i Mensur RASTURILI PRIJATELJSTVO, SUKOB POSTAJE SVE ŽEŠĆI!

Autor:

Zadruga

24.07.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i Mensur Ajdarpašić ponovo su na ratnoj nozi, a društvene mreže gore od njihovih poruka.

Foto: instagram.com/_tarasimov
Mensur i Tara

Nakon što su Tara Simov i Mensur Ajdarpašić  izgladili svoje odnose i otpočeli svoje druženje iznova, posle raznih spekulacija, izlazaka i natpisa, ovaj dvojac je pao na testu prijateljstva, a uvrede i prozivke su krenule od samog starta po društvenim mrežama.

Naime, Mensur se oglasio na svom Instagram profilu, pokušavajući da opravda odnos sa Tarom, te je naveo da je ona ta koja je njemu pisala u nameri da se pomire.

- Znači zamolio bih vas da me ne smarate više sa ovim parom. Cura me zvala fino, izvinila se za ''Zadrugu 3'' i htela je da izgradi jedan korektan odnos - napisao je Mensur uz fotografiju njegove i Tarine prepiske.

Foto: instagram.com/mensssur
Mensurova objava

Nakon ove objave, Simova nije ostala ravnodušna, te se momentalno oglasila i ona na svom Instagram profilu, upućujući napisano Mensuru koji ju je očigledno blokirao.

- Prenesite Mensuru da ako su mu potrebni naslovi, neka se javi lično meni (ne mora da me blokira), opet ne kapiram, ničim izazvan kači skrinšotove našeg razgovora - napisala je Tara nakon Ajdarpašićeve objave.

Foto: printscreen/instagram/tarasimov
Tarin odgovor Mensuru

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

24.07.2021 15:31

Tari svi bivši frajeri prijatelji.