OSMAN KARIĆ ZAPRETIO JAVNO TARI? Obelodanio da ima EKSPLICITNE snimke o njoj, pa je ponizio!

Autor:

Zadruga

24.07.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku!

 

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Osman preti Tari?

Otac Stefana Karića, Osman Karić odlučio je da nastavi rijaliti u svojoj reži, pa je tako preko društvene mreže Instagram zapretio anonimnom učesniku, ali kako je sve vidljivo, upućeno je Tari Simov, što možete i sami zaključiti.

Osman je na Instagramu objavio stori sledećeg sadržaja:

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanovic
Tara i Ša

- Čujem spremaš se za sutra veče. Ej, imam za tebe nešto mnogo veće. Kolo sreće se okreće. Znam u kojoj našoj bratskoj zemlji si bila. Koja od drugarica izlazi iz...A ti je upućuješ na adresu svog dečka, momka koji je ostao bez supruge zbog tebe. Znam i kad je drugarici pomogao oko nekih stvari (garderobe), znam jer ima fotke. P.S. Budi sutra dobra da ne budem "paparaco kobra" - napisao je Osman, a njegove reči definitivno aludiraju na to da se obraća Tari Simov, s obzirom na to da spominje činjenicu da je reč o zadrugarki čiji je dečko ostao bez supruge u rijalitiju. A onda je nastavio:

- Dečko još uvek ima šanse da se vrati ženi, posle mojih fotki, to će biti teško, skoro nemoguće.Sve zavisi od tebe.

Foto: printscreen/RTVPink
Osman zapretio Tari?

Iz priloženog se lako može zaključiti da preti Tari, s obzirom na to da je ona nedavno boravila u Severnoj Makedoniji, a da Osman tvrdi da zna u kojoj je "bratskoj zemlji bila". Podsetimo, Tara i Osman su bili u izuzetno dobrim odnosima tokom trajanja rijalitija, čak joj je on i pomogao da napravi iznenađenje Nenada Aleksiću Ša, pa su mu zajedno poslali balone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Komsija21

24.07.2021 14:31

Rece covek koji orgija sa rodjenim sinom

Odgovori 12 1
Vladica

24.07.2021 16:20

Trojka u bazenu.

MladenBg

25.07.2021 04:40

Matori coveculjak u pantalonicama preti devojci od 20 godina!!!???? Kakav je to jadnik, pa nije ni cudo sto mu je rumenko takav. On u paketu ide sa sincicem. Sincic skuplja ulicarke, starlete, kur.. a tatica je ziri ... kakva tuzna i jadna porodica.