(VRELI PAPARACO) BIVŠE ZADRUGARKE ZAPALILE BUDVU: Maja i Anja u mini bikinijima, zbog ove poze se diže pritisak!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

24.07.2021

12:09 >> 12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nek zaneme, neka boli glava, kada prođu crna i plava!

Foto: Privatna arhiva
Maja i Anja

Bivše zadrugarke i drugarice Anja Todorović i Maja Marinković odlučile su da se nađu u Budvi, gde provode letnje vrele dane mameći muške uzdahe i uživajući na žurkama i plažama.

Njih dve su se i tokom rijalitija ,,Zadruga 4" dogovorile da će leto provesti na plažama, žurkama, kako i dolikuje mladim devojkama. Naš paparaco uhvatio je fotografiju Maje i Anje na bazenu, gde su pozirale i uživale na suncu.

Foto: instagram.com
Maja i Anja na bazenu prave haos

Definitivno su opravdale epitet jedne od najseksepilunijih i izazovnijih zadrugarki. U mini bikinijima, Maju i Anju uhvatili smo u potpuno nespremnom izdanju, a njihova izvajana tela oduzimala su dan muškarcima na bazenu. 

Svi prisutni su se okretali za njima dvema, a one su odlučne da atmosferu dovedu do usijanja, što im je i pošlo za rukom. Anjine tetovaže krasile su njeno telo, a njoj je vidno parirala Maja sa njenim bujnim poprsjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bla

24.07.2021 12:41

bravo, samo vi promovisite ove devojke, neka gledaju deca