BIVŠI ZADRUGAR U PROBLEMIMA DO GUŠE: Fran Pujas nakon Zadruge stavljen pod NADZOR, prati mu se svaki pokret!

Autor:

Zadruga

24.07.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 10 meseci učešća u rijalitiju, ona je odlučila da promeni njegov život iz korena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Fran pod nadzorom

Bivši zadrugar Fran Pujas po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 4" ne silazi sa naslovnih strana, a zbog njegovog ponašanja, njegova majka sa kojom nije pričao dugi niz godina, morala je da reaguje. Naime, Fran je tokom rijalitija ispričao skandalozne i šokantne detalje o svom životu, zbog čega su svi bili šokirani, a njegova majka Goca odlučila da je motri na njega.

Goca je došla na finale i rešila da sve vreme bude pored Fana kako bi kontrolisala situaciju. Žena je jako teško podnela sve što je čula o svom sinu! Uplašena je za njegovu bezbednost jer je pominjao ljude koje nije smeo, a koji nisu nimalo naivni. Fran se iznenadio kad je video na finalu, a onda su imali ozbiljan razgovor i ona mu je objasnila da se neće odvajati od njega jer je izgubila poverenje. Plaši se i da se on ne pomiri sa Paulom, pošto tu vezu nikako ne podržava. Sve vreme je Franom, uzeli su u Beogradu neki apartman, a uskoro će da se vraćaju u Hrvatsku. Fran se video sa Ša i Tarom, a sa njima je bila i Goca, takođe, kada je otišao da se nađe sa Borom, mama je bila sa njim. Gde god da mrdne, ona ga prati u stopu. Njega to čini nervoznim, ali je svestan da je žena istraumirana i da mora da je razume – priča izvor za Star i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Pujas (@nfra666)

Mnogo razgovara sa njim, pokušava da shvati gde je pogrešila i kako mogu da isprave stvari. Želi da Fran ostavi sve poroke iza sebe, kao i poblematično društvo u kom je bio pre Zadruge – kaže izvor blizak Franu, a on se ne kaje što je bio deo rijalitija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading