(FOTO) PALO "ČEREČENJE" U BUDVI? Isplivale fotke Maje i Mensura, uhvaćeni u akciji u Crnoj Gori!

Autor: Republika

Zadruga

24.07.2021

08:37

Janjušu će pozliti zbog ovih scena.

instagram.com
Maja i Mensur

Bivša zadrugarka Maja Marinković otputovala je u Budvu, gde će provesti letnje dane, a pratiocima na Instagramu je pokazala kako se provodi. Naime, Marinkovićeva je otkrila da uživa ni manje, ni više nego sa bivšim dečkom Mine Vrbaški i reperom Mensurom Ajdarpašićem.

Poznato je da je tokom trajanja ,,Zadruga 4" izbio neviđeni skandal kada je Marinkovićeva priznala da je imala intiman odnos sa Mensurom, i to u pauzi veze sa Markom Janjuševićem Janjušem. On nije želeo do sada da priča na tu temu, ali kako ej bio jedan od razloga raskida Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, ide mu od ruke da uništava veze.

Na fotografiji se može videti kako Marinkovićeva uživa u Ajdarpašićevom društvu, gde su nazdravljali pićem.

instagram.com
Maja i Mensur

Maja se odlučila na ovaj korak samo nekoliko sati nakon što je Janjuš pokazao da njegova nova devojka izgleda identično kao ona, pa je rešila da mu zagorča život i pokaže da će ponovo pasti poznato ,,čerečenje".

 

Komentari (2)

Loading
Zana

24.07.2021 09:22

Tata namesto da vodi kcerku kod strucnjaka da je leci od nimfomanije , on ce po staroj navici da pljuje kcerkinog partnera.

Čvarkov i BABA

24.07.2021 19:45

Nju nije čerečio samo onaj koji je žurio na autobus. A sto je više čereče tatica sve ponosniji. Seljačka Belo Potočka posla