ZAVISI KOLIKO TI SE PLATI: Aleksandra nikad niže PONIZILA Anu Korać, zbog ovih reči će izbiti rat!

Autor: Republika

Zadruga

24.07.2021

08:29

Starlete žestoko zaratile!

printscreen/RTVPink, RED TV
Ana i Aleksandra ponovo zaratile

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić zaintrigirala je medije da će se ponovo naći u rijalitiju ,,Zadruga 5", pa zbog toga se svaki njen korak prati i komentariše, a sada je uradila nešto što će ponovo izazvati zadrugarski rat.

Naime, Aleksandra je na Instagram profilu podelila vrlo zanimljiv status, za koji su mnogi pomislili da je upućen baš Ani Korać, njenoj ljutoj rivalki iz rijalitija. Ana je nedavno istakla da se ona neće naći u petoj sezoni ,,Zadruge", jer ,,ti ljudi" nisu na njenom nivou, kao i da je ona iznad njih. 

printscreen
Ana Korać

- Kakav bi to cirkus bio! Ne, ne, ne vidim sebe među tim ljudima, ja sam mnogo iznad njih - rekla je Ana.

Subotićeva je odlučila da uzvrati udarac, pa je Ani vratila žestokom merom na Instagramu.

- Ti si navikla da budeš ispod ili iznad, zavisi koliko ti se plati - napisala je Aleksandra.

printscreen/RTVPink, RED TV
Aleksandra ponizila Anu

Podsećanja radi, Ana i Aleksandra zaratile su u rijalitiju, jer je Koraćeva uspela da zavede tada Davida Dragojevića, koji je još uvek bio sa Subotićevom u vezi. Njih dve su dugo ratovale, a Aleksandra im je prognozirala da će im veza kratko trajati, što se kasnije ispostavilo i kao istina. Ana je otkrila da je do raskida došlo, jer je pročitala poruke koje je David pisao njenoj drugarici, zbog čega je ona bila razočarana, te je odlučila da stavi tačku na njihov odnos.

 

Komentari (3)

Loading
cica

24.07.2021 09:12

A gde si ti bila do sada jadnice dok nisi savatala tog dedu koji te naucio ponošanju i napravio od tebe nešto a sad došlo vreme da mu vratiš za uloženo pa ulaziš u rijaliti ponovo.Šta imaš ti da pokažeš jedino da ti udju mama i tata pa da iznosite prvljav veš.Ćuti tamo i ne smrdi do juče nisi znala dve prostoproširene rečenoce da sastaviš.

Željko

24.07.2021 12:13

Reče Aleksandra koja je otela decka svojoj majci. I rodila mu vanbračno dete.

Srđan

24.07.2021 15:58

Aleksandra može da izadje na autoput. Sada su Turci u prolazu.